Michelle Obama bracht het weekend door in het zonnige Mallorca. De voormalige First Lady van Amerika wandelde haar jacht uit voor een wandeling op het Spaanse eiland en trok daarvoor een wel heel luchtige outfit aan. Een zomerse look die op veel belangstelling kon rekenen…

Benieuwd waarom Michelle Obama er op haar 53ste nog zo goed uitziet? Dit product is haar geheim voor een rimpelvrije huid (aangeraden door Kate Middleton!).

The thigh is the limit!

Een blootvoetse Michelle Obama toonde dit weekend heel wat been in een wrap-rok tijdens haar bootvakantie in Mallorca. Michelle bezoekt er, zonder manlief Barack, de Amerikaanse diplomaat James Costos en zijn partner Michael Smith. Naast blote voeten was hetgeen ze aanhad nogal opvallend. La Obama droeg een witte crop top en een met zwaluwen versierde wrapskirt, inclusief duizelingwekkende split.

Zo zomers en casual zien we haar niet vaak, en dat zagen de Amerikaanse media ook. Ze delen massaal de unieke sexy zomerkiekjes en geef toe, zélfs in deze gedurfde outfit ziet Michelle Obama eruit om door een ringetje te halen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer over Michelle Obama