Home Mode Milaan Fashion Week 2014
Milaan Fashion Week 2014

Het Feeling modeteam zit deze week in Milaan voor de presentaties van de spring/summer  '15 collecties. Lees meer over het Fashion Week avontuur van onze redactie.

'Gisteren was het tijd voor één van de meest geanticipeerde shows van het seizoen: die van Moschino. Sinds de intrede van ontwerper Jeremy Scott wordt het merk serieus gehypet en zijn de gadgets (denk aan de Iphone hoesjes in de vorm van frieten van McDonald's)  échte must haves. Het thema van deze show was Barbie: van de invite, en de soundtrack, (Barbie Girl van Aqua, what else), tot het haar en de make-up, alles stond in het teken van de mini-vrouw met een voorliefde voor roze. De collectie zelf was een live versie van Barbie's kast.

In de goody bag: een gigantische roze iphone cover in de vorm van een spiegel. Modefenomeen Tiany Kiriloff laat de hare nooit meer los.

Modejournaliste Suzy Menkes was minder onder de indruk – zij heeft een iphone cover met een karikatuur van zichzelf op – maar kreeg wel de Moschino Barbie in een grote roze doos mee naar huis.'

Milaan

Milaan