Ontdek nu ‘De Grote Feeling Figuurgids’ boordevol tips en trends voor jouw lichaamstype

Weinig dames die élk stukje van hun lijf geweldig vinden. Dat is jammer maar gelukkig kan je van jouw lichaam leren houden. Kledij kan daar voor een stukje bij helpen en alles start bij de kennis van je eigen figuur. Dankzij Feelings Grote Figuurgids weet je voor welke najaarsmode jij straks moet gaan.

Figuur 101: eerste hulp bij een stralend silhouet

Reminder: elk lichaam is mooi en uniek, dat moet je eerst en vooral zélf geloven. Pas daarna kan je spelen met je troeven aan de hand van de nieuwste mode. Ontdek hoe jij de mooiste deeltjes van je lijf extra laat stralen en slim in de verf zet; je zal zien dat het je een pak zelfzekerder over straat/naar het werk/richting date doet lopen. Want onthou: het allermooiste accessoire is een flinke portie zelfvertrouwen – en een glimlach!

In onze Grote Figuurgids vertellen we onder andere welke jeansbroek je op het lijf is geschreven. Want als er iets is wat niet in je najaarsgarderobe mag ontbreken, is het wel die perfecte denim. Dames die van kleedjes houden, ontdekken meteen ook welke stijl het best bij hen past: pluk jij straks de wrapjurk, T-shirt dress of een snit met veel volume uit de rekken? Dit en veel meer, lees je de komende weken op feeling.be. Meld je snel aan op onze nieuwsbrief om als met eerste onze stijltips aan de slag te gaan!

Een greep uit het dossier:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content