Recycleer met & Other Stories en ontvang een kortingsbon van 10%

Geen beter excuus om je kleerkast eens een goede beurt te geven en je oude kleding naar & Other Stories te brengen. Het zusje van H&M lanceerde op 29 oktober een nieuw recyclageprogramma voor textiel, je oude kleding is dus geld waard! 

& Other Stories heeft al eerder dergelijke actie op poten gezet. Sinds de lancering in 2013 moedigde de keten haar klanten aan om de lege verpakkingen van beautyproducten terug te brengen naar de winkel. Deze actie wordt dus vanaf eind oktober uitgebreid met textiel.

Samuel Fernström, Managing Director van & Other Stories, over het recyclageprogramma: “Elk stuk, hoe oud ook, in welke toestand ook, is een waardevolle bron van grondstoffen. Door samen met ons te recycleren, zullen de klanten de levensduur van een kledingstuk verlengen en helpen bij het beperken van de hoeveelheid textiel die op de afvalberg terechtkomt.” 

Wat moet je doen?

  • Voor het recycleren van textiel: Breng alle textiel (van eender welk merk, in eender welke toestand) naar de dichtstbijzijnde winkel van & Other Stories. Uw tassen worden in de winkel opgehaald door de recyclagepartners om verder verwerkt te worden.
  • Voor het recycleren van beautyproducten van & Other Stories: Breng je lege verpakkingen van cosmetica, badproducten, lichaams- en huidverzorging naar de dichtstbijzijnde winkel.

En recycleren heeft zo zijn voordelen. Fashionistas die verpakkingen van beautyproducten of textiel binnenbrengen, worden beloond met een bon van 10 % korting. Deze bon is drie maanden geldig en kan je één maal gebruiken.

Zin gekregen om je kleerkast op te ruimen? Bekijk dan zeker hier onze tips.

Lees ook:

Partner Content

Gesponsorde content