Home Mode Rihanna ontwerpt herfstcollectie 2013 voor River Island

Rihanna ontwerpt herfstcollectie 2013 voor River Island

Rihanna ontwerpt herfstcollectie 2013 voor River Island

River Island is razend enthousiast over de release van de gloednieuwe campagne voor de herfstcollectie 2013 die wereldster en stijlicoon Rihanna voor hen tekende.

Voorbije winter debuteerde Rihanna met haar collectie tijdens de London Fashion Week en dat wordt nu vervolgd.

De nieuwe FW13 campagne is geshoot door Lachlan Bailey en gestyled door Mel Ottenberg. Rihanna nam de hele regie voor haar rekening en stuurde de supermodellen Ji Hye Park, Nayasha Kusakina, Milou Van Grossen en Tati Cotliar aan.

Rihanna's herfstcollectie: street chic

De collectie, bestaande uit 80 stuks, bestaat uit een mix van urban sportluxe en streetwise chic. Verwacht je aan strakke lijnen en een grotere nadruk op glamour en sportswear dan vorige collecties en items in tartan, camouflage, metallic, wet look vinyl. Je zal dit najaar ook voor de eerste keer ondergoed vinden in de range.

De herfstcollectie, bestaande uit de meer sportieve looks, zal vanaf 12 september te koop zijn bij River Island Antwerp en via de River Island e-shop. De eindejaarscollectie met de meer glamoureuze stuks zal vanaf november ter beschikking zijn, net op tijd voor de eindejaarsfeesten.

Rihanna for River land – Behind the scenes : video

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten