Snoezig: Deze online winkel verkoopt nu ook designerschoenen voor kids

Hoe zorg je ervoor dat we nóg meer gaan houden van de wereldwijd begeerde Gucci loafers en Dolce & Gabbana pumps? Makkelijk: krimp ze enkele maten en bindt ze aan de voetjes van een koddige peuter. Want mini werkt altijd! Daar dacht mytheresa.com net hetzelfde over. De online luxeshop pakt uit met mega (mini) nieuws: zij lanceren een selectie van designer(!!!)kinderschoentjes (for girls only). Ja, echt! Vanaf vandaag te koop. Of dat niet wat te extravagant is? Wacht tot je de schoentjes ziet: je zal een traantje van geluk wegpinken!

Kid-licious

Zelfs al ben je geen grote kindervriend, wat blijft het leuk om die kleine baby- en kinderkleedjes te zien én te shoppen. Je vergeet al snel hoe veel moeite het heeft gekost om je kind in zijn/haar outfit te proppen (ja, letterlijk) als je ziet hoe snoezig ze zijn in hun nieuwe kleren. Veel vrouwen geven dan ook met plezier een degelijke som geld uit aan de garderobe van hun kinderen (of die van anderen). Maar ga jij graag een stapje verder? Is designer al wat de klok slaat bij jou thuis? Mytheresa.com leest jouw gedachten.

De luxewinkel kondigt aan schoenen voor vrouwen én meisjes te verkopen in het kader van hun “Mini Me” campagne. Elke stijl komt dus in een volwassen versie en een kinderversie. Dat betekent dat jij binnenkort matching shoe-mates kan zijn met jouw favoriete pagadder. En dat juist voordat het nieuwe schooljaar begint. Waarschuwing: designer goodies voor de kids, daar hangt natuurlijk wel een stevig prijskaartje aan vast.

Zelf ook nog op zoek naar de mooiste outfits, prachtige schoenen of leukste woonaccessoires? Ontdek dan snel onze Feeling Boutique hier. Shoppen maar!

Meer mode:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content