Soldenspecial: De ultieme IT-accessoires van zomer ’21 zijn NU afgeprijsd!

Els Keymeulen

Het is de ultieme modeparadox: ontwerpers maken goeie accessoires, maar het is pas wanneer de juiste influencers die dragen, dat ze écht scoren. Deze zeven accessoires zagen we eerst op de straat, en nu in de solden! Eureka!

 

Dit artikel maakt deel uit van onze grote soldenspecial. Klik hier voor nog meer leuke artikels. 

7 x dé IT-accessoires van zomer ’21

1. Chunky velcro

De chunky sandaal met velcro. Oorspronkelijk van Chanel, peperduur en nooit in solden. Vandaag bij Dune London, hierzo:

Lovestock sandaal – Dune London. Ervoor € 150, nu € 101,50.

2. Puzzelen maar

De Loewe puzzle-bag komt er in vele verschillende groottes en kleuren, dé constante is een soort puzzel van lapjes leder – prachtig.

Puzzle handtas van kalfsleer – Loewe. Ervoor € 1500, nu € 1.275

3. Knoop ‘m vast

Een hoed met striklint is zò slim: waait niet van je hoofd tijdens het fietsen, zorgt ervoor dat je de hoed op je rug kunt laten bungelen én staat prachtig.

Zonnehoed met lint – Rejina Pyo. Ervoor € 295, nu € 118.

4. Gold is a girl’s best friend

Het is nog steeds al goud wat blinkt: ga voor statement gouden accessoires als kettingen en speldjes. Gisteren op de catwalk, vandaag aan jouw hals voor een prikje.

Gouden chain necklace – Orelia. Ervoor € 28,95, nu € 17,45.

5. Scrunchie-madness

Zomer ’21 gaat de geschiedenisboeken in als het jaar van de énorme scrunchies. Je kunt ze op vele manieren dragen (zélfs om de taille, zo lijkt het wel) maar in je haar is nog steeds het leukst.

Scrunchie met teddies – Asos. Ervoor € 8, nu € 6,49.

6. Return of the loafer

Een loafer is altijd goed, maar blijft een onderschat zomeraccessoire. Nochtans prachtig met blote benen en een kort sokje!

Loafer in leer – Tod’s. Ervoor € 530, nu € 371.

7. Voor in de cabrio

Flatterender dan een kap, minder gedoe dan een paraplu: het sjaaltje op het hoofd maakte een comeback, en wie in het regenachte maart niet geïvensteerd heeft, moet dat écht nu doen!

Sjaaltje met print – Purdey. Ervoor € 397, nu € 198.

Hou je ook zo van mode? Let’s stay in touch. Schrijf je in op onze maandelijkse mode-nieuwsbrief en ontdek als eerste alle trends en insider-tips van het Feeling modeteam. Wil je eerst een voorproefje bekijken, voordat je je inschrijft? Hier kan je onze laatste mode-nieuwsbrief alvast lezen. 

Lees ook:

Partner Content

Gesponsorde content