De temperaturen gaan de komende dagen opnieuw wat meer de hoogte in, tijd om een nieuwe lentejas aan te schaffen! Gelukkig zijn er genoeg verschillende opties op de markt: van klassieke trenchcoats (met unieke twists) over ‘shackets‘ tot jasjes met eigentijdse lederen silhouetten. Scroll rustig verder en ontdek 20 trendy jassen die je door dit tussenseizoen helpen.

1. Shackets

Shackets‘ (lees: oversized overhemd, iets tussen en jacket en een shirt) zijn prominent aanwezig op onze Instagramfeeds en bovendien wereldwijd geliefd door praktisch elk modemeisje. Trendy kan je deze jasjes dus zeker noemen, maar ze zijn ook makkelijk combineerbaar. Perfect om nu nog met een truitje te dragen of binnen enkele weken met een leuke blouse of basic T-shirt te stijlen.

Dit artikel maakt deel uit van onze stijlgids voor de zomer van 2021. Benieuwd naar meer? Klik hier!

Verder lezen?
Wil je graag verder lezen en ongelimiteerd genieten van al onze artikels? Maak dan snel een account aan en stap binnen in de wereld van Feeling.
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut en krijg toegang tot alle Feeling artikels.

Ontdek nog meer mode in onze stijlgids

Wij bij Feeling weten dat kleren superkrachten hebben. Daarom verzamelde ons modeteam een echte stijlbijbel voor het nieuwe seizoen, met extra aandacht voor Belgische merken en lokale webshops. Bekijk onze stijlgids voor de zomer van 2021 hier.

Meer mode

Openingsbeeld: IMaxTree.