Upgrade je garderobe met de leukste pop-ups aan de kust

Els Keymeulen

Sinds enkele jaren zijn pop-ups een ding. Ook in onze kuststeden verschijnen met de zonnestralen elke zomer weer de heerlijkste pop-ups. Waai er snel binnen, voor ze alweer met de noorderzon zijn vertrokken.

Dit artikel maakt deel uit van het zomerplan van Feeling, een hele reeks artikels vol inspiratie om er een onvergetelijke zomer van te maken. Klik hier om alle artikels te ontdekken. 

LES JUMELLES: Ibiza aan de Noordzee

Shop je naar Ibiza in de popup van Les Jumelles in Knokke.

Les Jumelles is een onwaarschijnlijk Antwerps succesverhaal: van een paar kleurrijke
looks groeide dit label uit tot een grote speler in de koekenstad en ver daarbuiten. Er is méér dan alleen de webshop: het label heeft een gigapand in Antwerpen en opent ook deze zomer weer een pop-up in Knokke. De kleurrijke, zeer betaalbare Ibiza-stijl mode is razend populair. Van zwierige jurkjes tot tasjes met pluimen en juweeltjes: succes gegarandeerd.

Zeedijk 654, Knokke

JUNE 21: Zalig zomers

Komono, Clio Goldbrenner, June 21 Jewelry en Liv the Label bundelen hun krachten in één pop-up: June 21 te Knokke.

Komono, Clio Goldbrenner, June 21 Jewelry en Liv the Label openen hun Summer Pop-up in Knokke. Zomers belooft het zeker te worden, met de coole zonnebrillen van Komono, de felgekleurde tasjes van Clio en de fijne juweeltjes van June 21. Liv the Label zorgt voor de outfits, zodat je stralend buitenwandelt.

Kustlaan 39, Knokke

CESAR CASIER & FRIENDS: Knitwear en co

Cesar Casier opent zijn pop-up Cesar Casier & Friends te Knokke waar ook Le Freddie, Laura Praet en Birkenstock kunt shoppen.

In één stuk van pop-up 22 huist straks Cesar Casier, en hij neemt een paar van z’n vrienden mee. Hoe dat er dan uitziet? Er is de Cesar Casier-collectie: hoogwaardige knitwear, sinds kort uitgebreid met hemden, broeken en T-shirts. Gedempte kleuren, topmaterialen en een uniseks-insteek zijn key. Maar je zult er ook de allereerste collectie van interior designer Laura Praet kunnen scoren: Soir, een selectie sexy zomerjurken die straks gegarandeerd voor hoge temperaturen zorgen. Birkenstock is er ook bij, met z’n iconische slippers, en het Antwerpse le freddie komt voor het eerst naar zee met een selectie vintage. Verwacht dit, maar ook nog een paar verrassingen. We zien jullie daar.

Albertplein 21-23, Knokke

JUTTU: Zee en zo

Juttu opent in Knokke een pop-up met allerei toffe zomeritems.

De conceptstore met een grote keuze kleding, decoratie, beauty en zelfs planten, heeft grootse plannen aan zee: ze openen er straks niet één, maar twee winkels. Nieuwpoort krijgt een eigen, permanente shop vanaf 20 mei. Verwacht alles wat je nodig hebt aan zee, en meer: parasols, slippers, strandjurkjes, badlakens. In Knokke komt een tijdelijke Juttu Summer Store, met een unieke mix van zomerse items. Een vintage geïnspireerd petanquespel voor op het strand? Rolschaatsen voor op de dijk? Een badpak om in gezien te worden? Eén adres.

Juttu Summer Store, Lippenslaan 253-255; Juttu Nieuwpoort, Residentie Sun Beach Albert 1-Laan 198

LABELLOV: Preloved design

Labellov, de vintage-designershop, opent opnieuw een pop-up in Knokke.

Op dezelfde locatie als vorig jaar vind je – eureka! – ook dit jaar weer de pop-up van Labellov. De fantastische vintage-designershop doet waar-ie het best in is: accessoires verzamelen van Grote Labels en die presenteren aan het grote publiek. Een Hermès Birkin Bag, een Chanel 2.55 of een Fendi Baguette? Je vindt ze hier allemaal, onder één dak. Je mag overigens ook zelf je designerhandtassen binnenbrengen, als je er afstand van
kunt doen natuurlijk...

Zeedijk-Het Zoute 797, Knokke

MIEKE DIERCKX X ANNA ROSA MOSCHOUTI: Pareltjes ontdekken

Handtassenlabel Mieke Dierckx en Anna Rosa Moschouti, Antwerps juwelenontwerper kruipen samen in een pop-up te Knokke.

Na een geslaagde pop-up vorig jaar in Nieuwpoort, strijkt het handtassenlabel Mieke Dierckx dit jaar in Knokke neer. Ze opent een tijdelijke seaside store samen met Anna Rosa
Moschouti, een Antwerps juwelenlabel. Verwacht kleurrijke tasjes in zomerse fruittinten, een voorproefje van de FW-collectie van Dierckx en fijne juweeltjes.

Zeedijk 689-690, Knokke

22: Smullen én shoppen

22 brengt shoppen en eten samen in Knokke deze zomer.Eten, drinken, shoppen: dat wordt zo’n beetje het credo van pop-up 22 komende zomer. Het project, van dezelfde ondernemers als The Guest, brengt retail en horeca samen onder één dak. Verwacht onder andere een vending machine van juwelenlabel Billion Avenue, kraakverse gezonde lunch, geserveerd op het zonovergoten terras door 22 Eatery by Sofie Dumont en veel, veel meer. Dit wordt groots en waarschijnlijk dé hang-out van de zomer.

Albertplein 22, Knokke

Op feeling.be vind je de hele zomer lang alle hotspots bij onze buurlanden, het mooiste logies en nog veel meer genietadresjes op wondermooie bestemmingen. Kortom wij helpen je om het beste uit je zomer te halen. Wil je geen enkele update missen? Schrijf je dan hier snel in op onze nieuwsbrief met Feeling weekendtips, zo krijg je elke vrijdag onze tips om je zomer onvergetelijk te maken in je inbox.

Lees ook:

Partner Content

Gesponsorde content