Met valentijn mag je haar wat extra verwennen, met kleine mini-pakjes of één groot luxecadeau. Met dat laatste helpen we je graag op weg, want hoewel liefde onbetaalbaar is, worden we best gelukkig van deze geschenkjes ;-).

Een romantische nacht in Brussel

Een romantisch weekendje naar onze hoofdstad is écht altijd een goed idee, maar bij Valentijn mag het net dat tikkeltje meer zijn. De romance package van luxehotel Steigenberger Wiltcher’s stelt nooit teleur. Je krijg een nacht in een superieur room met ontbijt voor 2 personen, een fles champagne, rozenblaadjes op het bed en een doosje chocolade truffels. Thank god voor de late check out om 14 uur, want je gaat je hotelkamer écht niet snel willen verlaten. Deze romantische deal boek je vanaf 225 euro per koppel en dat kan het hele jaar door (maar is eens zo bijzonder voor Valentijn).

Romance package bij Steigenberger Wiltcher’s Brussel – € 225 

 

Liefdesbrief naar ons hart

 

Akkoord, een romantische liefdesbrief doet ons hartje zeker en vast sneller slaan. Maar met de love letter box van Neuhaus scoor je vast ook bij vrouwlief. De chocolatiers van Neuhaus vertaalde de passie van liefdesbrieven in 3 nieuwe chocolade hartjes vol met de meest waardevolle ingrediënten van over de hele wereld. Elk hartje bestaat uit 2 helften die elkaar perfect aanvullen.

Love Letter Box (15 pralines – 148gr) van Neuhaus – € 23,00 

 

Romantische bubbels

Champagnemerk Nicolas Feuillatte komt speciaal voor Valentijn met een voorjaarsrosé in limited edition jasje. De champagne is geïnspireerd door de Japanse kerselaar en staat symbool voor plezier en hernieuwing. Deze réserve exclusive rosé is gemaakt van 10% chardonnay, 45 % pinot noir en 45% pinot meunier. Tjing, tjing!

Nicolas Feuillatte Réserve Exclusive Rosé ‘SAKURA’:   25,99 (aanbevolen verkoopprijs); beschikbaar bij Carrefour, Spar, Cora, Intermarché en Alvo.

Blauw doosje vol liefde

Juwelen zijn altijd een goed idee. En al zeker als ze in een klein blauw doosje komen. Deze prachtige gouden armband van Elsa Peretti voor Tiffany&Co. is pure luxe die je elke dag van jaar kan dragen.

Armband met hartje van Tiffany&Co. – € 833,00 

 

Liefdescocktail

Verras je wederhelft met een gepersonaliseerde fles gin, wodka, rum of whisky van Make Your Own Spirit en geniet samen van een lekker glas.

Vanaf € 25,95 via makeyourownspirit.com

 

Glowy skin in een flesje

Zachter dan een scrub en toch veel effectiever: de nieuwe enzyme peel van Verso Skincare is een must voor elke vrouw. De gel – op basis van AHA en PHA-zuren – verwijdert dode huidcellen en geeft je huid een échte boost. Zo is vrouwlief meteen klaar voor dat valentijnsdiner.

Enzyme Peel Verso bij Fin Du Jour€ 90

Boost je liefdesleven