Vergeet de 2.55, dit is de nieuwe Chanel it-bag

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Coco komt terug tot leven en zet haar naam op een nieuwe iconische tas. De oplettende fashionlovers onder ons hebben ‘m hoogstwaarschijnlijk al gepot op de Chanel Ready-to-Wear show in oktober. En ja, ook wij zitten al een half jaar te wachten om hem eindelijk rond onze schouder te slaan.

 

Misschien is het wel slim binnenkort een tripje naar deze stad de plannen. Je koopt er jouw Chanel immers een pak goedkoper.

Gabrielle goes gaga

Gabrielle (aka Coco, ofte: de oprichtster van) Chanel is de inspiratiebron voor een nieuwe iconische it-bag. Coco gaf steeds aandacht aan het esthetische maar vond comfort ook erg belangrijk. Hun nieuwste parel, die naar haar is vernoemd, is dan ook groot maar praktisch zodat je er eenvoudig je spullen in terugvindt. Dankzij de iconische ketting, doorweven met leer, kan je ‘m op drie manieren dragen: over de schouder, schuin rond het lichaam of een combinatie van de twee.

Chanel’s Gabrielle Bag is de eerste belangrijke icon-tas sinds de Boy Bag van 2011. Hij is gemaakt van kalfshuid en verschijnt in drie formaten: een bucketbag, grote shopper of kleinere zusje. Je kan kiezen uit één kleur (zwart of wit) of uit een bicolour (zwart/wit, navy/zwart en beige/zwart).

Krachtige campagne

Vanaf 3 april verschijnt de campagne van deze it-bag, die Chanel-designer Karl Lagerfeld zelf fotografeerde. De beelden gaan nu al de geschiedenis in als ‘allereerste handtassencampagne mét man’. Wie oh wie dan?! Niemand minder dan Pharrell Williams! En met ook Kristen Stewart, Cara Delevingne en Caroline de Maigret als gezicht, is het best lastig om nog een lange maand te wachten.

Goed, back to reality. Hoeveel moeten we neertellen voor zo’n nieuwe Chanel? Wel, met zo’n €3.000 koop je de kleinste, de duurste loopt op tot €31.300. Aardig prijsje, da’s een feit maar het is dan ook een iconic, vergeet dat niet.

May we present: de Gabrielle Bag

Bucket bags

Bucket bags

Bucket bags

Grote shoppers

Grote shoppers

Grote shoppers

Grote en mini shopper

Grote en mini shopper

Grote en mini shopper

De nieuwste modetrends

Waarom dit de trendkleur van 2017 wordt
De t-shirttrend die je overal zal zien deze lente
Het blouseje met krijtstreep dat overal bij past

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content