Home Mode Vijf doenbare mode- en beautyvoornemens voor 2013

Vijf doenbare mode- en beautyvoornemens voor 2013

Vijf doenbare mode- en beautyvoornemens voor 2013

De start van een nieuw jaar gaat steevast gepaard met goede voornemens. Diëten, stoppen met roken of een nieuwe job zoeken zijn veelvoorkomende varianten. Feeling houdt het liever op vijf haalbare mode- en beautyvoornemens

1.       Draag één weerzinwekkende outfit per week

Ons haastige werkleven leidt er soms toe dat we te routineus omgaan met onze garderobe. Wat extra aandacht loont nochtans de moeite. Wie één keer in de week een knaller van een outfit draagt, krijgt gegarandeerd een boost van zelfvertrouwen. Bovendien stijgt je werkmotivatie en levenslust. Not to mention de complimentjes die je zal ontvangen.

2.       Verwijder je make-up iedere dag voor bedtijd.

Iedereen kruipt wel eens met een gemaquilleerd gezicht het bed in. Je huid reinigen is echter van essentieel belang. Neem je voor om iedere avond 5 minuten te nemen om je make-up te verwijderen. Dat is een voornemen voor 2013 waar je in 2030 nog steeds dankbaar om zal zijn. Een stralende en jonge huid is namelijk de essentie van schoonheid.

3.       Draag zorg voor je huidige spullen

Nieuwe dingen shoppen is leuk, maar vergeet de waarde niet van wat je al hebt. Let beter op de wasvoorschriften en hang al je spullen deftig in de kast. Zo blijft je garderobe in topvorm en heb je minder strijk. Ook je make-up verdient extra aandacht. Verdeel de items per soort in een mooie beautycase en stop je mascara, potloodjes en lipstick niet zomaar los in je handtas.

4.       Doe slimme mode-investeringen

Koop geen bergen aan goedkopere trendspullen die je waarschijnlijk maar één keer draagt. Kies daarentegen voor innvestment pieces van goede kwaliteit. Tijdloze items van bijzondere stoffen gaan jaren mee en blijven eeuwig stijlvol en gesofisticeerd.

5.       Neem eens een risico.

Gedaan met verstoppertje spelen. Durf te gaan voor een felle lip, een look die niet binnen je gewoonlijke uniform past en kleed je een keer over the top voor een gewoon event. Mode- en beautyrisico’s zijn de ideale manier om aan je zelfzekerheid te werken en leren je dat de spotlight echt een plek voor jou is.

Haalbaar, opwindend en goed voor je zelfbeeld. Helemaal zoals voornemens moeten zijn. (EG)