Vind jouw perfecte jeans

Een mooie jeans is een belangrijke basic in jouw kleerkast. Helaas is het soms moeilijk om het perfecte exemplaar te vinden dat bij jouw lichaamstype past. Geen nood, wij hebben 4 goeie tips voor jou!

1. Lang en slank

Ben je lang en slank? Heb je met andere woorden het lichaam waar iedereen jaloers op is? Dan kan je zo goed als elk model aan. Als je lange benen hebt, vermijd je best een hoge taille. Als je een lang bovenlichaam hebt, doe je net het omgekeerde. Als je toch voor een lage taille zou gaan, dan wordt de lengte van je bovenlichaam nog meer benadrukt.

2. Lang met vrouwelijke vormen

Vrouwen met ronde, vrouwelijke vormen kopen best een strak model. Een flared of een bootcut jeans zijn de ideale jeansbroeken. Als je brede heupen hebt, vermijd je best de loszittende boyfriend of strakke skinny. Die accentueren je heupen waardoor ze zwaarder zullen lijken dan ze echt zijn.

3. Klein en slank

Skinny en jeansbroeken met rechte snits zijn de beste vrienden van kleine en slanke vrouwen. Door voor een verhoogde taille te kiezen, zullen je benen optisch verlengd worden. Let er trouwens op dat de lengte van je broek perfect is. Te korte of te lange broeken zorgen ervoor dat je er net kleiner gaat uitzien.

4. Klein met vrouwelijke vormen

Kleine vrouwen met mooie rondingen kiezen best voor de gulden middenweg. De ideale jeans zit ergens tussen smal recht en de taille zit tussen hoog en laag. Hoge hakken onder de perfecte jeans doen trouwens wonderen voor je figuur.

Partner Content

Gesponsorde content