WAUW: deze chocoladejurk van Natan is om op te eten

Lise Milbou
Lise Milbou Lifestylejournalist

Natan om op te eten? Daar zeggen wij geen nee tegen. Want chocolade en jurken, da’s een match made in heaven. Edouard Vermeulen en chocolatier Neuhaus staken voor de vierde editie van Le Salon du Chocolat de koppen bij elkaar ter gelegenheid van de 160ste verjaardag van het chocoladehuis. Resultaat? Deze jurk om van te smullen.

 

Yes, chocolade blijkt goed te zijn voor je gezondheid. Lees hier op welk moment van de dag je het best je reep naar binnen speelt.

Verrukkelijk design

Naast zeventien chocoladecreaties blonk Edouard Vermeulen uit met een tulle jurk waarop 500 chocolade veren met behulp van patisseriesuiker bevestigd werden. Het model, Emilie Dupuis, droeg voor deze onthulling oorhangers die voor 100% uit chocolade bestonden.

Voor het design van deze heerlijke oorbellen haalde de ontwerper inspiratie bij de Neuhaus-boetiek in de Koninginnengalerij in Brussel. Deze winkel was de eerste van velen en het begin van het wereldwijde succes van de chocolatier.

De kers op de taart? Op het einde van het defilé vroeg de chocolatier in kwestie, met Edouard Vermeulen op de achtergrond, zijn vriendin ten huwelijk (met een chocolade ring) waarop zij – gelukkig – ‘ja’ antwoordde. Van een sweet proposal gesproken!

Voor de chocola-addicts

Koud soepje van witte chocolade
Chocolademania: zo geniet jij optimaal van chocolade
Jeugdsentiment: chocolademelk met Mellow Cakes

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content