Tijdens de zomer poppen tijdelijke plezierplekjes als paddestoelen uit de grond. Waar je tijdens de vakantie moet zijn in Gent, Knokke en Antwerpen? Dit zijn volgens Feeling de 9 leukste zomer pop-ups!

1. Gaston – Gent

Wat kan je er vinden? in juli en augustus zijn de deuren van Gaston in Gent opnieuw geopend. Je geniet er twee maanden lang van een slow cocktail, een lichte lunch of een uitgebreid diner. Laat je verrassen door Gastons benadering van Belgisch-Franse klassiekers, zoals de crémeux van mimolette, de vol-au-vent met truffelmousseline en de moelleux au chocolat of kies voor exotische gerechten zoals baba ganoush, panzanella met Berloumi en melanzane alla parmigiana. Of je nu een doorwinterd vleesliefhebber, een exotisch fijnproever of een fervent veganist bent, op Gastons gevarieerde menukaart vind je voor elk wat wils.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
bekijk op één pagina

Op zoek naar de nieuwste shops, heerlijkste hotels en lekkerste restaurants? Neem een kijkje bij onze Feeling Hotspots of schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de hipste adressen!

Meer leuke adresjes