Zien: Cartier herlanceert de iconische Tank Française

Het Franse juwelenhuis Cartier bracht dit jaar een klassieker opnieuw uit: de Tank Française. Het iconische horloge, dat voor het eerst gelanceerd werd in 1996, werd dit jaar uitgebracht in een gloednieuwe versie, die de ultraslanke lijnen van het horloge kracht bijzet. Wij zijn alvast fan!

Cartier’s Tank Française

De Tank Française behoort tot Cartier’s grote Tank-familie en heeft haar naam niet gestolen: de kast van het horloge is gebaseerd op het bovenaanzicht van een tank. De Tank Française is echter het enige exemplaar binnen de familie met een metalen band, die perfect matcht met de metalen kast van het horloge. De nieuwe variant van de Tank Française heeft daarnaast een matte satijnen finish, wat zorgt voor een eigentijdse en  stijlvolle uitstraling. Bovendien is het horloge verkrijgbaar in drie maten en zeven uitvoeringen. Zo kan je de Tank Française verkrijgen in staal of geel goud en in klein, medium of groot formaat, met of zonder diamanten.

Boegbeelden voor de herlancering van het iconische Tank-horloge zijn de Amerikaanse acteur Rami Malek – o.a. bekend van de biografische film Bohemian Rhapsody – en de Franse actrice Catherine Deneuve. In Cartier’s nieuwste campagne schitteren ze elk met een Tank Française aan de pols.

Catherine Deneuve Tank Francaise Cartier

Cartier Tank Francaise

Rami Malek Tank Francaise Cartier

Meer mode:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content