Wil je jezelf voor de feestdagen trakteren op een juweel? Kies slim en ga voor een eyecatcher die je op verschillende manieren kan dragen. Een lange ketting bijvoorbeeld, want had je er al aan gedacht dat hij ook mooi kan zijn als choker, op je rug, als armband, haarjuweel of riem? Zo kan je met nét hetzelfde juweel telkens een andere finishing touch geven aan je feestoutfit. Van een investment piece gesproken ;-).

1 ketting, 5 accessoires

1. Rond je nek

2. Aan je arm

3. Als haarjuweel

4. Op je rug

5. Als riem

Shop je multifunctioneel juweel

Je kan het principe toepassen op alle lange kettingen, hieronder de mooiste (online te shoppen!) exemplaren waar ons oog op viel.

Ketting met tijgeroog een parel

Dit pareltje van Wouters & Hendrix is niet goedkoop – hij kost € 1.465 – maar je heb dan ook meteen 5 juwelen voor de prijs van één ;-).

Lange hanger met Afrikaanse steen

Jada is one of a kind. Het is dé eyecatcher van Elliot & Ostrich met centraal de Afrikaanse steen jade, groen met zwarte sproetjes. Hij wordt omringd door witte en zwarte diamantjes en helemaal handgemaakt in Antwerpen. Voor € 3.075 is-ie van jou.

Cinco juweel met agaat

De Antwerpse boetiek STAY en Atelier Clash ontwierpen met CINCO hét multifunctionele juweel bij uitstek. Shop de 115 cm lange ketting voor € 99,95 op de webshop van Atelier Clash en STAY of in de STAY boetiek in de Nationalestraat. Wel snel zijn, want er zijn er maar honderd!

Lange hanger met groene agaat

Zéker eentje voor op je wishlist: deze lange ketting met groene agaatsteen van Wouters & Hendrix. Hij kost € 270 (kijk eens lief in de ogen van je partner) en matcht leuk bij dezelfde kleur ring of handtas.

Lange lotus ketting

Hou je van symboliek? Dan is deze Lotushanger van (€ 160) iets voor jou. Hij combineert 6 witte diamanten met een prachtige amethist (de meest gewilde steen uit de kwartsgroep). De ketting van Diamanti Per Tutti is 80 cm lang – net voldoende om in je taille te dragen – en rond je hals kan je hem leuk combineren met een choker.

Openingsbeeld: Leentje loves Light Photography voor Elliot & Ostrich // Atelier Clash x STAY