Home Mode Zo hou je jouw garderobe op orde

Zo hou je jouw garderobe op orde

Zo hou je jouw garderobe op orde

Toon me je garderobe en ik zeg je wie je bent. Het klinkt als hocus pocus, maar er zit meer waarheid in dan je denkt… Feeling geeft je 5 tips om je garderobe op orde te houden. 

  • Onderzoek de inhoud van je kleerkast en de patronen van hoe en wanneer je koopt. Check vervolgens de onderliggende redenen voor de keuzes die je gemaakt hebt. Ga na welke emotionele prikkels met welke stukken verbonden zijn.
  • Formuleer je ideale look en bepaal je lichaamstype, favoriete kleuren, lifestyle, budget. Ga vervolgens na op welk punt in je leven je beland bent en waar je naartoe wilt.
  • Hou meedogenloos grote schoonmaak in je garderobe, identificeer de dingen die je nog te kort hebt en koop ze. Bepaal wat je stijlverandering precies zal teweegbrengen en stel een actieplan op.
  • Bekijk je vernieuwde garderobe en ga na wat er veranderd is. Check de emotionele aspecten van de verandering en kijk hoe je zelf ook veranderd bent.
  • Maak toekomstplannen. Welke items wil je nog kopen en welke heb je echt nodig? Wat zijn je doelen in de toekomst? Welke interne obstakels zie je op de weg om je doelen te bereiken? Wat zijn de strategieën om die obstakels te verwijderen?

 

Lees ook: