Echt geluk hebben we niet: nét nu de eerste lentestralen erdoor komen, sluiten ze ons op. In huis. Mét een actief kind of twee. Aanhankelijke kat. Of luipaard… Wat quarantaine met onze outfits doet? Dit 👇🏻:

Chef lifestyle Nathalie

Een terrasje, wat infused water en een streep zon. Het thuiskantoor van onze Chef Lifestyle is niet mis. Bijpassende outfit? Een jeans, kasjmier trui (lekker zacht) en sneakers!

Moderedactrice Kristin

Modefan Kristin houdt van snoepjes, deze roze zuurstok look is dan ook favoriet. “Een tuttig hemdje met mijn favoriete joggingbroek van Sea Me Happy en muiltjes. Na 2 dagen in full on jogging toch beseft dat leuke kleren mijn lange leven zijn ;-)”.

Chef mode/beauty Els

Els sloeg aan het online shoppen en vond haar parelmoer sandaaltjes bij Icon Brussels. Voor de afwerking plukte ze een jeans en jasje uit de rekken van hun vintage winkeltje le freddie.

Digital coördinator Isaline

De home office outfit van Isaline ziet er nét zo uit als die op kantoor. “Ik ben momenteel 20 weken zwanger en kleed me nu onder het motto: alles wat nog past, trek ik aan. Mijn outfits zien er dus ongeveer identiek uit als voor de crisis, enkel de pantoffels zou ik normaal thuislaten ;-).”

Eindredactrice Annelore

“Als ik kan, maak ik van de tijd gebruik om te tuinieren. Vaak zie je mij hier dus met makkelijke broek en gummilaarzen. Ik compenseer de doe-het-zelf onderkant met een bovenkant van Samsøe & Samsøe (trui) en Arket (sjaal).”

Toerismeredactrice Evy

Toerismeredactrice Evy bekent: “een halve dag in pyjama is meer regel dan uitzondering.”

Beautyredactrice Lise

“Met een boilersuit ben je meteen aangekleed,” vindt beautyredactrice Lise. “Outfitstress wordt vermeden en ik kan er zo de deur mee openen… als bpost nog een keer langskomt. PS De e-bril komt van Komono: top nu ik eens zoveel blauw licht incasseer.”

Webredactrice Hanne

Ook webbie Hanne houdt het comfy-chic. Een jeansoveral, losse tee en espadrilles. Laat die zomer maar komen!

Brand Manager Margaux

Voor Margaux is er maar één weg: “comfy trui en jeans all day long!”

Assistant Brand Manager Lara

Ook Lara gaat voor comfortabel met een fluweelzachte broek en trui. “Homewear for the win!!”

Meer quarantainemode