Zo ziet de voorjaarsmode van 2016 eruit bij Tommy Hilfiger

Maandag om 11 u ‘s morgens waren alle ogen gericht op de Tommy Hilfiger Spring/Summer 2016 runway show in New York. Feeling zorgde voor een livestream zodat ook jij een plaatsje op de front row van de New York Fashion Week kon bemachtigen! Tijd voor een recap. 

Tommy Hilfiger

Volgens Hilfiger himself viert zijn Spring Summer collectie het eilandleven. De collectie is geïnspireerd op de vakantie looks uit de jaren ’70, gecombineerd met een moderne, gesofisticeerde en frisse twist. Wij geven je een round up van de fashion show zodat je helemaal op de hoogte bent van de modetrends van komend voorjaar.

De opvallendste looks op de catwalk

Tommy Hilfiger

Hilfiger omschrijft de nieuwe collectie als eclectic, afgewassen door de zon en handgemaakte luxe. Door het gebruik van rastakleuren zie je duidelijk de Jamaicaanse invloeden in de collectie. Niet enkel de kledij maar ook de catwalk, bezaaid met zand en palmbomen, was volledig in thema. 

Het knapste volk op en rond de runway

Tommy Hilfiger

Zanger Joe Jonas, Immy en oudere zus Suki Waterhouse kwamen inspiratie opdoen voor de lente- en zomermode van 2016. Topmodel Suki Waterhouse, die voor de verandering een modeshow vanuit het publiek mocht beleven, kwam collega en topmodel Gigi Hadid aanmoedigen.

De 3 leukste accessoires

Tommy Hilfiger

Fleurige bloemenprints, accenten van bruin leer, fijne pareltjes in felle kleuren,... Van de accessoires in deze collectie worden wij instant happy! Wij wanen ons alvast ergens op een tropisch eiland met een fruitige cocktail in de hand...

Benieuwd hoe het er werkelijk uitzag? Klik hier en bekijk de highligts van de runway show!

Partner Content

Gesponsorde content