Het uitgelezen moment om je garderobe aan te vullen? De solden natuurlijk! Dus update je garderobe met dé trends van het moment die jij nu aan soldenprijzen kan scoren en loop er op jouw vakantie helemaal fashionably bij.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

1. De culotte

 

De culotte of halflange wijde broek is steeds een topper. De broek is gemakkelijk te combineren met een paar cool sneakers of zelfs fancy flatjes eronder.

2. Het rugdecolleté

 

Vergeet je voorkant heel even, want dit seizoen liggen de accenten duidelijk op je rug! Het rugdecolleté zorgt voor een vrouwelijke en verleidelijke look, die toch stijlvol is. Zorg er wel voor dat je een kleefbeha in je dressoir hebt liggen of ga net voor de gewaagde variant door een opvallende bh te dragen.

3. De co-ords

 

Een co-ord is een two-piece waarbij boven- en onderstuk in identiek dezelfde kleur en print verschijnen. Met deze trend zijn alle patronen en kleurencombi’s mogelijk en hij past perfect bij een uiteenlopende waaier van stijlen. Classy naar kantoor of hip op citytrip? Een co-ord kan precies zijn wat je zoekt!

4. De off-shoulder

 

Dankzij de off-shoulder top kan je subtiel een beetje huid blootgegeven en voor een ware eyecatcher zorgen. De combinatiemogelijkheden van dit stuk zijn dan ook eindeloos: boven een losse broek voor een zomerse layback uitstraling of in combinatie met een short als je naar je favoriete festival vertrekt.

5. De gladiatorsandaal

 

De gladiator of Romeinse sandaal is terug van weggeweest. Van leer of suède, met veters of liever riempjes? De keuzes zijn dit seizoen eindeloos. De oeroude sandaal leent zich perfect tot een stoere uitstraling en zet je zongebruinde benen meteen in de spotlight.

 

Fotospecial: de beste items in de solden

3. Essentiel

€195 €117Bekijk het hier