Home Beauty Nieuw: Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex van Estée Lauder. Ontdek dit...

Nieuw: Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex van Estée Lauder. Ontdek dit superserum zelf!

Nieuw: Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex van Estée Lauder. Ontdek dit superserum zelf!

Samen met Estée Lauder

Maak kennis met de allernieuwste upgrade van beautyklassieker van Estée Lauder: Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex is nog beter en nog doeltreffender geworden. Doe mee aan deze wedstrijd en win dit superserum in een luxe influencersbox!

#generationANR

In 1982 werd het allereerste nachtserum gelanceerd door Estée Lauder… en Night Repair werd in no time een cultproduct. Het serum deed méér dan alleen verzorgen: het zorgde als eerste ook voor huidherstel van het beschadigende effect van UV-licht overdag, verouderingsfactor nummer één. Het was meteen ook het allereerste beautyproduct met hyaluronzuur voor een intense hydratatie.
Met de nieuwe Advanced Night Repair Synchronized Multi-Recovery Complex is het serum toe aan de vijfde generatie. Nieuwe inzichten uit de epigenetica – of hoe we onze genen kunnen beïnvloeden – liggen aan de basis van de nieuwe formule met ChronoluxTM Power Signal-technologie. Het nieuwe Fast Repair-complex zorgt ervoor dat je huid ’s nachts snel en optimaal kan herstellen van schade door omgevingsinvloeden zoals vervuiling, ozon, blauw licht, infrarood en microstof. Het nieuwe Youth Generation-complex stimuleert de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen. In slechts drie weken lijken fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar. De huid voelt ook steviger aan en poriën zijn minder zichtbaar. De olievrije formule voelt fijn op je huid, ze is dermatologisch getest en bevat geen parabenen of sulfaten.

Het effect van dit geconcentreerde serum? Het pakt efficiënt alle zichtbare tekenen van huidveroudering aan, van lijntjes en rimpels, dofheid, droogte of een ongelijkmatige teint tot verlies van stevigheid en zichtbare poriën. Je huid is 72 uur lang goed gehydrateerd en straalt. Ze wordt ook beschermd dankzij een 8 uur antioxidant-bescherming. Diezelfde high-tech formule maakt dit serum geschikt voor elke leeftijd, voor elk huidtype en elke huidskleur, voor vrouwen én voor mannen. De huid heeft een gezonde uitstraling, vernieuwde veerkracht en vitaliteit.

Must-have, want…

De nieuwe Advanced Night Repair in een luxeuze glazen – en recycleerbare – flacon is dan wel ontworpen als serum, maar je kan het op zoveel fronten inzetten… Zeven tips voor een ware beauty-hackathon!
# Hack 1: Breng het serum aan onder je zonnecrème om je huid te beschermen; zo kan ze zich herstellen én heb je langer plezier van je tintje van de zon.
# Hack 2: Een tot twee druppeltjes onder je foundation mengen, zorgt ervoor dat die langer houdt. Het geeft je huid een mooie glow en extra hydratatie.
# Hack 3: Je kan Advanced Night Repair ook als nagelriemolie gebruiken. Een druppeltje van het serum in je nagelriemen masseren maakt ze soepel en zacht.
# Hack 4: Vermoeide ogen? Meng een druppeltje van het serum met je concealer voor een heldere blik. Je hydrateert meteen je oogcontour.
# Hack 5: Dep een beetje van het serum met je vingertop op je jukbeenderen, je slapen, je bovenlip, je kin en je neusbrug, over je make-up heen. Zo geef je je gezicht een frisse glow, subtiel en naturel.
# Hack 6: Met dit serum als hydraterende basis onder je lippenstift heb je nooit meer droge lippen.
# Hack 7: Wilde wenkbrauwen kan je temmen als je het serum aanbrengt op een wenkbrauwborsteltje en je wenkbrauwen vervolgens in vorm kamt.

WEDSTRIJD

Win de luxe influencerbox van dit serum!
Wil jij dit superserum graag zelf testen? Dat kan, want Feeling mag 5 x een luxe influencerbox twv € 127,24 euro weggeven!
In die box vind je de volledige beautygeschiedenis van Advanced Night Repair, een QR-code die leidt naar nog meer info voor de echte beauty-addicts en een full-size exemplaar van dit nieuwe serum.
Beantwoord de onderstaande wedstrijdvraag en de schiftingsvraag en misschien word jij de gelukkige winnares van dit iconische serum. Veel geluk!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ontdek het zelf!

Wil je de nieuwste Advanced Night Repair graag ontdekken? Bij ICI PARIS XL kan je al je vragen stellen aan een beauty-advisor en kan je je sample ophalen (*).
Daarbij krijg je ook nog een mooi tasje met drie luxe-miniaturen bij aankoop vanaf € 59 aan Estée Lauder-producten (*).
(*) Actie geldig tem 6/9/2020, zolang de voorraad strekt.