Home Beauty VIDEO: de beautygeheimen van Magalie Aerts, het creatieve brein achter modemerk Les...

VIDEO: de beautygeheimen van Magalie Aerts, het creatieve brein achter modemerk Les Jumelles én Estée Lauder fan

VIDEO: de beautygeheimen van Magalie Aerts, het creatieve brein achter modemerk Les Jumelles én Estée Lauder fan

Advertorial

Drijvende kracht achter een Belgisch modemerk, onderneemster, influencer en mom-in-chief van twee: Magalie Aerts van Les Jumelles is een bezige bij. Ondanks alle drukte blijft ze er toch altijd stralend uitzien. Hoe doet ze dat? Ontdek hier de beautygeheimen van Magalie, Estée Lauder fan van het eerste uur.

24 u met Magalie

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Wie is Magalie?
• Magalie Aerts (32)
• Partner van Grégory (38)
• Mother-in chief van Olivia (4) en Philippa (2)
• Tweelingzus van Charlotte
• Influencer
• Vrouw achter Belgisch modemerk Les Jumelles

Stralend in 5 minuten: 7 beauty-geheimen van Magalie

Beautygeheim 1: start met serum

“Ik gebruik al 10 jaar lang ‘s ochtends en ’s avonds dit serum, het houdt mijn huid in conditie. In een paar seconden masseer ik een paar druppeltjes in mijn huid. En dat voelt goed. Het trekt snel in, zonder te glimmen of te plakken. Daarna kan ik meteen daarna mijn make-up aanbrengen.
Extra tip: dit serum geeft trouwens ook een mooie glow. Ik gebruik het ook als highlighter: na mijn foundation breng ik nog een druppeltje aan hoog op mijn jukbeenderen.”

De keuze van Magalie: Advanced Night Repair serum (€ 126 voor 50 ml) van Estée Lauder.

Beautygeheim 2: gebruik de juiste (kleur) foundation

“Ik werk mijn foundation met de vingers uit, dat gaat lekker snel. Het was trouwens even zoeken voor ik de juiste foundation vond, want ik heb een vette huid. Op Double Wear kan ik rekenen: hij geeft niet af, smelt niet weg en blijft mooi mat. Bovendien kan ik erop vertrouwen dat hij de hele dag lang blijft zitten, een must als je een drukke agenda hebt. In de winter kies ik sowieso een lichtere tint dan in de zomer.”

De keuze van Magalie: Double Wear Stay-in-Place make-up SPF 10 van Estée Lauder (€ 57).

Beautygeheim 3: breng contouren aan

“Contouren geeft structuur aan je gezicht. Met mijn grootste poederborstel ga ik over mijn bronzer, even het teveel aan poeder aftikken en dan maak ik een ‘3tje’ aan elke kant van mijn gezicht. Nog even over m’n neusbrug en klaar.”

De keuze van Magalie: Bronze Goddess Powder Bronzer in tint Deep (€ 50) van Estée Lauder.

Beautygeheim 4: zet je ogen in de kijker

“In mijn make-up leg ik graag de focus op mijn ogen. Mijn motto? Je kan nooit te veel mascara dragen, ik doe verschillende laagjes. Daarom heb ik graag een mascara die niet klontert. Doorheen de dag durf ik er nog extra laagjes bij te doen, op gestolen momentjes tussendoor.”

De keuze van Magalie: Sumptuous Extreme Mascara (€ 38) van Estée Lauder.

Beautygeheim 5: definieer je wenkbrauwen

“Ik benadruk mijn wenkbrauwen graag, ik vind dat dat heel veel doet voor je uitstraling. Gewoon even aanzetten met het poeder en vervagen met het borsteltje, moeilijker dan dat is het niet.”

De keuze van Magalie: The Brow Multi-Tasker (€ 28) van Estée Lauder.

Beautygeheim 6: lipstick is een must

”Een volle mond is mooi, daarom draag ik graag lipstick met een subtiele glans. Ik ga eerst even met een lipcontourpotlood rond mijn lippen en vul ze dan pas in met lipstick.
In de winter ga ik voor een donkerdere kleur, net zoals in mijn kleding.”

De keuze van Magalie: Double Wear Stay-in-Place Lip Pencil Mauve (€ 28) en Pure Color Revitalizing Crystal Balm in tinten Caring Crystal en Sun Crystal (€ 33) van Estée Lauder.

Beautygeheim 7: fixeer je make-up!

“Mijn foundation houdt sowieso de hele dag lang perfect, maar poeder – van mijn bronzer – moet je fixeren als je wil dat het blijft zitten. Dus: ogen dicht, even sprayen en klaar.”

De keuze van Magalie: Set + Refresh Perfecting Makeup Mist (€ 40) van Estée Lauder.

De twee must-haves van Magalie

Advanced Night Repair: 7 serums in 1

Advanced Night Repair is een all-in serum: het vermindert lijntjes en rimpels, verstevigt, egaliseert je teint, versterkt je huid, hydrateert, geet je een gezonde glow én beschermt dankzij de anti-oxidanten erin.
Advanced Night Repair serum van Estée Lauder, te koop in 5 verschillende formaten.

Double Wear: jouw tint, jouw verhaal

Een foundation die perfect blendt met jouw huid en met je teint: dat is wat Double Wear doet, 24 uur lang. Zodat je de beste versie van jezelf kan zijn.
Double Wear Stay-in-Place make-up SPF 10 van Estée Lauder, te koop in 49 tinten.