Advertorial

Met deze tips zorg je élke dag voor een verwenmomentje voor jezelf

Niet zelfkennis, maar zelfliefde is het begin van alle wijsheid, als je ’t ons vraagt! Daarom raden we je aan om jezelf elke dag een of meerdere verwenmomentjes te gunnen. Vind je niet vaak de tijd of denk je meestal: morgen kan het ook nog? Met de tips hieronder lukt het je ongetwijfeld om voortaan elke dag me-time in te plannen.

Tip 1: goedemorgen, morgen!

You snooze, you lose. Begin je dag op tijd, maar zet je wekker niet op een onmogelijk uur. Neem de tijd om rustig te ontwaken en gun jezelf 5 minuten voor een ademhalingsoefening, de zonnegroet of gewoon om even stil te staan bij alles waarvoor je dankbaar bent.

Tip 2: maak van je ontbijt een feestje

Want ontbijten is écht zo belangrijk als men beweert. Laat je smartphone nog even aan de kant liggen en maak tijd om bewust te ontbijten. De ratracedie je werkdag ongetwijfeld opnieuw wordt, kan nog even wachten. Zorg voor een lekker, gezond ontbijt en voel hoe je lichaam daardoor de nodige energie krijgt om er een aangename dag van te maken.

Tip 3: geniet van een uitgebreide skincare-routine

Je hebt vast niet elke dag de tijd om een uitgebreid bad te nemen. Een skincare-routine doet gelukkig al wonderen. Maak er ’s ochtends en ’s avonds echt een momentje voor jezelf van met drie, vijf of zelfs acht verzorgende stappen. Masseren maar!

Tip 4: haal een frisse neus

Ontsnap tijdens je middagpauze even aan je mailbox (en aan je collega’s) door jezelf mee op wandel te nemen. Af en toe bewegen, een frisse neus halen en ondertussen helemaal niet aan je werk denken, doet wonderen.

Tip 5: creëer een plekje voor jezelf in huis

Kom helemaal tot rust in een hoekje dat je helemaal naar je eigen smaak hebt ingericht. Luister naar je favoriete muziek, geniet van een goed boek of doe je ogen even dicht en … relax!

Tip 6: maak van je koffiepauze een echt verwenmoment

Het ultieme verwenmoment heeft vaak maar één ingrediënt nodig… KOFFIE! En voor koffieliefhebbers die meer uit hun pauze willen halen, is er een nieuwigheid: Nespresso’s Ginseng Delight, de eerste functionele koffie – 100 % dezelfde smaak, maar dan met functionele ingrediënten – met een botanisch ingrediënt. Deze zachte dubbele espresso op basis van Latijns-Amerikaanse Arabica-bonen en Oegandese Robusta-bonen wordt verrijkt met ginseng-extract, een populaire plant die al eeuwenlang in China gebruikt wordt. Doe daar nog de zoete karamelsmaak van deze blend bovenop, en je verwenmomentje is helemaal compleet. Wil je je dag kickstarten? Kies dan voor een kopje Stormio Go (betoverend en wild) of Melozio Go (zacht en evenwichtig) met 20 % extra cafeïne. Want goed? Dat is niet goed genoeg voor het Zwitserse koffiemerk.

Doe je Ginseng Delight-capsule in een van de kleurrijke Nespresso Vertuo-koffiemachines, druk op de knop en laat het toestel z’n werk doen. De Nespresso Vertuo laat de capsules roteren, waardoor er rijkere aroma’s vrijkomen en er een zachte crema ontstaat. Dan rest jou enkel nog… te genieten!

Zin om te proeven?

Benieuwd naar de smaak van deze functionele koffies? Kom ze proeven in een van de Nespresso Boutiques. Je vindt de adressen hier.

De Ginseng Delight-capsules zijn te koop via nespresso.com en in de Nespresso Boutiques. Prijs per capsule: € 0,59 (€ 0,73 voor de Melozio Go en Stormio Go). Volg Nespresso op Instagram (@nespresso.belux).