Advertorial

Plezier voor het hele gezin gegarandeerd met deze 4 Nintendo Switch-games

Advertorial

Wil jij als mama jouw kids de allerleukste herinneringen bezorgen? Dan wordt het tijd om je mee te verdiepen in wat zij écht graag doen. Af een toe samen een bordspel spelen, een mooie herfstwandeling maken of een gezellige familiefilm kijken is helemaal prima, maar coole mama’s en papa’s gaan nét dat stapje verder... door samen met de kids te gamen bijvoorbeeld!

News flash: de zomer ligt nu écht helemaal achter ons. De dagen worden korter en kouder, het wordt vroeger donker en ook de feestdagen staan stilaan voor de deur. Er komen dus heel wat momenten aan om iets leuks te doen met het hele gezin. Maar bestaat er een bezigheid die mama en papa leutig vinden én waarvan de kids ook helemaal gelukkig worden? Absoluut: de Nintendo Switch en zijn vele games voor het hele gezin!

Maak warme herinneringen met de Nintendo Switch

Niets leuker dan leuke herinneringen maken met het hele gezin in een knusse, vertrouwde omgeving. Dit zijn de momenten die jullie kids zich later zullen herinneren. Legt Sinterklaas of de Kerstman een Nintendo Switch in jullie kids hun schoentje of onder de kerstboom? Dan zorgt de gameconsole dit najaar bij wijze van bedankje voor de allermooiste momenten en herinneringen samen met het hele gezin. Met deze vier games vliegen die kerstvakantie en koude weekends binnenkort voorbij.

Super Mario Bros. Wonder

Het avontuur van Mario gaat verder met de allernieuwste Mariogame voor Nintendo Switch, die helemaal perfect is om samen te spelen. Ga samen op avontuur met jullie favoriete personages en laat jullie verrassen door verrassende nieuwigheden zoals de wonderbloem en nieuwe power-ups. Red samen het Bloemenrijk!

Meer info op de Super Mario Bros. Wonder website  

Nintendo Switch Sports

Daag elkaar uit en kom samen in beweging met heel wat verschillende toffe sporten. En bewegen zal je, want je bestuurt jouw personage in de game met de bewegingen van je lichaam. Wie wordt de beste bowler van het gezin?

Meer info op de Nintendo Switch Sports website

Mario Kart 8 Deluxe

Wat denken jullie van een lekker potje racen met jullie favoriete personages? Kies uit meer dan veertig personages en race over de allermooiste circuits. Wie wordt de gezinswinnaar van het circuit?

Meer info op de Mario Kart 8 Deluxe website  

Super Mario Party

Dit is dé perfecte game voor eender welk (eindejaars)feestje. Maak jullie klaar voor het ultieme bordspelfeest met jullie vrienden uit het Paddenstoelenrijk! Speel 80 hilarische minigames tegen elkaar of gezellig samen in een team.

Meer info op de Super Mario Party website

Samen spelen

Elke Nintendo Switch heeft twee Joy-Con-controllers waardoor jullie altijd per twee kunnen spelen. Of je kids nu samen spelen of met jou of je partner. Zijn jullie met meer thuis? Dan hebben jullie voor elke speler een extra Joy-Con-controller nodig. Al kan je er natuurlijk ook een toernooitje van maken en om de beurt spelen!

Hebben jullie nog geen Nintendo Switch thuis? Er zijn verschillende Nintendo Switch-spelcomputers beschikbaar. Zo is er recent een rode Nintendo Switch-OLED-Model Mario edition uitgekomen én daarnaast kwam er recentelijk ook een aantrekkelijke Nintendo Switch-bundel op de markt met Nintendo Switch Sports.

Klaar om te spelen? Ontdek in jullie favoriete gamewinkel welke games en consoles het best bij jullie passen of ontdek het op Nintendo.be.