Advertorial

Win 5 setjes van de nieuwste Fantasie-lingeriecollectie

Knellende lingerie, openstaande cups, pijnlijke beugels... Krijg jij het ook al warm en koud tegelijk bij het lezen van deze woorden? Dan wordt het hoog tijd om eens te investeren in een kwalitatief lingeriesetje. Insert: Fantasie! Het allerbeste nieuws? Wij geven maar liefst vijf lingeriesetjes van hun gloednieuwe najaarscollectie Fusion Lace weg!

Fantasie

Bij lingeriemerk Fantasie geldt de gouden tweevuldigheid: prachtige designs én ongeëvenaard comfort. En ook dit najaar brengt het merk eigentijdse ontwerpen op de markt zonder daarbij te raken aan haar kenmerkende pasvorm. Fantasies befaamde en geliefde Fusion-collectie is dit najaar helemaal terug van weggeweest. Maar ze ziet er wel een tikkeltje anders uit... Fusion kreeg een meer hoogstaand en complexer ontwerp om jou deze herfst en winter nóg beter in je vel te doen voelen.

Fantasie Fusion Lace

Maak kennis met Fusion Lace, een collectie die een flink vleugje glamour zal toevoegen aan het alledaagse leven. Zonder afbreuk te doen aan de kenmerkende Fusion-pasvorm, combineert Fusion Lace sensualiteit met minimalisme voor een ingetogen vrouwelijke look. De collectie heeft een klassieke look met een vleugje luxe en is verkrijgbaar in twee gemakkelijk te dragen tinten: zwart en blush.

De voorgevormde plunge-bh (beschikbaar van cupmaat D tot en met I) met mooi decolleté is een nieuwe bh-vorm die Fantasie lanceert. De collectie bevat ook de geliefde bh met volledige zijsteun in de cups (beschikbaar van cupmaat D tot en met L), die mooi te combineren is met de bijpassende slip (beschikbaar van maatje XS tot en met XXL), slip met hoge taille (beschikbaar van maat XS tot en met XXL) en extra sexy brazilian (beschikbaar van maat XS tot en met XL).

‘Dezelfde topkwaliteit, maar dan in een prachtige kanten afwerking.’

‘We zien dat klanten op zoek zijn naar een hoogwaardige basis’, zegt Charlotte Austin, hoofd design van Fantasie. ‘De klant kan rekenen op hetzelfde geweldige comfort en dezelfde ondersteuning die ze kent en waardeert van Fusion, maar dan in een prachtige kanten afwerking – what’s not to love!De nieuwe Fusion Lace-collectie zal je garderobe opwaarderen en je lingerielade het vleugje luxe geven die ze verdient.

WIN

Nu we je helemaal warm maakten voor de gloednieuwe Fantasie-collectie, wil jij ongetwijfeld ook zo’n lingeriesetje van jezelf. Daarom geven wij vijf Fantasie Fusion Lace-lingeriesetjes weg. Waag snel je kans!

Ontdek de volledige Fantasie-collectie hier.