Advertorial

WIN: een stijvol Elomi setje voor je lingerielade

Elomi is een stijlvol lingeriemerk dat haar collecties speciaal ontwerpt voor vrouwen die hun rondingen (willen) omarmen. De lingerie biedt steun en comfort aan het vrouwelijke lichaam zonder daarvoor in te boeten op vlak van design. De jongste telg in de Elomi-familie? Kendra!

Omarm jezelf met Elomi

Elomi is als vooruitstrevend lingeriemerk een trotse voorvechter van mooie, ondersteunende lingerie, onafhankelijk van de maat waarin ze komt. De misvatting dat een sterk ondersteunende beha niet mooi kan zijn, wil Elomi de wereld uit helpen. Meer nog, het lingeriemerk bewijst dat het niet nodig is om in te boeten op vlak van fashion tijdens de zoektocht naar een bh die jouw lichaam de steun geeft die het verdient.

Kendra omhelst je lichaam dit najaar

De nieuwe herfst-wintercollectie van Elomi is geïnspireerd door de natuur. Het gloednieuwe, alweer bijzonder stijlvolle assortiment kanten lingerie dat in het najaar van 2023 in de rekken ligt, kreeg de naam Kendra en bestaat uit een plunge-bh, een slip en een string.

De Kendra-beha is een plunge-bh met een karakteristieke diepe uitsnijding en aansluitende beugels voor een mooi gevormd decolleté. De bh wordt bedekt met stretchy ‘love letter’-kant dat schuin naar beneden over de cups loopt voor een flatterende, luxueuze look. Het zachte kant geeft de Kendra-lingeriecollectie een lief en sexy karakter. De stof is iets minder transparant op de cruciale plekjes, waardoor het ver weg blijft van een goedkoop ogend design. De Kendra-beha is beschikbaar in zwart en kersrood, en is beschikbaar van een dubbele D- tot een K-cup.

Daarbij introduceert Elomi naast een slip met kanten details in haar nieuwe collectie ook een nieuwe string. Het gloednieuwe model kreeg een subtiele sleutelgat-opening aan de voor- en achterkant, alsook een sexy bandje rond de taille. Kendra staat garant voor dramatiek en comfort, een winnende combinatie als je ’t ons vraagt.

WEDSTRIJD

Nu je alvast platonisch fan bent van Kendra, snak je ongetwijfeld naar zo’n stijlvol lingeriesetje van jezelf. Waag hieronder snel je kans!