Vandaag is het Blue Monday, oftewel de meest deprimerende dag van het jaar. Met het verkeerde been uit bed gestapt? Dan kun je jezelf toch maar beter oppeppen. Want vanaf vandaag begint de nieuwe challenge ’30 Dagen Zonder Klagen’. Tover die glimlach dus maar op je gezicht. En het goede nieuws: bij deze challenge mag je wél een wijntje drinken. 😉

Roze bril

De trein net gemist, een onvriendelijke verkoopster of een zagende collega… Toegegeven, we doen het allemaal weleens: een stevig potje klagen en zagen. Maar Isabelle Gonnissen (43), het brein achter ‘MyJobisTop’ en Greet Van Hecke (46), al twintig jaar actief in de training-, consultant- en coachingwereld,  gaan daar vanaf nu verandering in brengen. Want naast ’30 dagen zonder vlees’ en ‘Tournée Minérale’, is er nu een nieuwe challenge: 30 dagen zonder klagen. Oftewel 30 dagen lang niet zeuren en klagen, maar écht positief in het leven staan. “Iedereen krijgt minder leuke dingen op zijn pad, maar je hebt altijd de keuze om de dingen positief te bekijken”, klinkt het.

Vanaf nu kijken we dus met zijn allen 30 dagen door een roze bril. Gemakkelijk gezegd, maar hoe pak je dat dan aan? Wel, heel simpel: inschrijven doe je via de website, daar krijg je dagelijks opdrachten voorgeschoteld. Starten doe je vandaag bijvoorbeeld de geluksbarometer in te vullen. Daarna volgen nog tal van opdrachten.

Meer tips om positief in het leven te staan: