5 wetenschappelijk bewezen manieren om onweerstaanbaar te zijn

We hebben een natuurlijke drang om bij een groep te horen, om ons geliefd te voelen. En eigenlijk willen we niets liever dan voor iedereen on-weer-staanbaar te zijn. En dan zeker voor die ene speciale man. Voor populaire vrouwen lijkt het vanzelf te gaan: ze zien er altijd onweerstaanbaar uit, liggen meteen goed in de groep en lijken zich nooit onzeker te voelen. Maar hoe doen ze dat? Dit zijn 5 wetenschappelijk bewezen tips om er onweerstaanbaar uit te zien.

Lees ook: wat succesvolle mensen doen na het werk

1. Hij vindt humor aantrekkelijk

Zowel mannen als vrouwen vinden humor aantrekkelijk, maar niet op dezelfde manier. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen houden van mannen die hen aan het lachen brengen, terwijl mannen vrouwen aantrekkelijker vinden als ze lachen met hun mopjes. Dus single ladies, als jullie die ene man aan de haak willen slaan, weet je wat je te doen staat.

Lees hier ook hoe je dankzij 15 eenvoudige tips je relatie instant beter kunt maken

2. Leuk gevonden worden vindt hij sexy

Mannen zijn ook wel eens onzeker. En iedere man houdt van een lief compliment. Wil je hem graag aan de haak slaan? Maak dan duidelijk dat je hem leuk vindt. Tijdens een studie werd dat duidelijk aan de hand van het ‘hard-to-get‘-principe, je weet wel: doen alsof hij je niet kan krijgen, maar stiekem smachten. Dé truc? Doen als of je ‘hard to get’ bent voor alle mannen... behalve hem, over hem ben je natuurlijk heel enthousiast.

Te verlegen hiervoor? Lees dan even deze tips om eindelijk komaf te maken met die onzekerheid.

3. Hij vindt het onweerstaanbaar waarover je praat

Zomaar een gesprek voeren met iemand die je ziet zitten, is geen goed idee. Want waarover je praat kan een groot verschil betekenen. Zo kan het delen van emotionele of persoonlijke informatie, sterke gevoelens van verbondenheid veroorzaken. Ook praten over gezamenlijke interesses schept een band. En neen, je dan maar verdiepen in voetbal voor hem, is geen goed idee. Het moet natuurlijk ook nog interessant blijven voor jou.

Ontdek hier 3 dingen die je relatie kunnen maken of kraken

4. Hij vindt het aantrekkelijk hoe je hem doet voelen

Uit onderzoek blijkt dat we niet echt verliefd worden op een persoon, maar wel op hoe we ons voelen als we bij iemand zijn. Je gevoelens link je snel aan personen. Je associeert gevoelens van geluk of opwinding vaak met mensen rond je, ook al zijn zij niet altijd de oorzaak. Door leuke dingen met hem te doen, en hem een goed gevoel te geven (lees: veel complimentjes, dankbaarheid tonen als hij hulp aanbiedt,...) win je hem gemakkelijker voor je.

Lees hier welke 5 dingen met je lichaam gebeuren als je verliefd bent

5. Hij houdt van persoonlijkheid

Bewustzijn is een belangrijke voorspeller voor meerdere belangrijke positieve elementen in je leven. Aangename mensen die zich bewust zijn van persoonlijkheid, zijn betere partners en ouders. Wees jezelf en laat zien dat je persoonlijkheid hebt én een eigen leven. Hij zal smelten. 

Ontdek hier 8 tips om een nieuwe partner te vinden.

Meer artikels over relaties & seks:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content