3. Knuffel

Knuffel heel veel. Het is leuk, je wordt er vrolijk van, het is gezond,… Er zijn tig redenen om meer te knuffelen. Bovendien voel je je meer verbonden met elkaar als je knuffelt. En we moeten je niet vertellen dat ‘s avonds knuffelen wel eens kan leiden tot een stomende vrijpartij. En dat is belangrijk, want dit gebeurt er met je lichaam als je geen seks hebt.

4. Heb een eigen leven

Alles samen doen is leuk, maar zorg dat je toch nog een eigen leven hebt. Ga iets doen met vriendinnen. Als je elkaar mist, is het extra leuk om elkaar achteraf terug te zien. Goede vrienden zijn trouwens belangrijk, lees hier tips voor een levenslange vriendschap.

5. Toon interesse

Toegegeven, die voetbalmatch interesseert je misschien niet zoveel. Maar het is toch belangrijk om écht interesse te tonen in elkaar. Vraag dus regelmatig naar zijn job, hobby’s of hoe het met hem gaat. Zelf ben je ook enthousiast als je kunt vertellen over wat er speelt in je leven, toch? Weet je niet goed waarover te babbelen? Probeer zeker deze 36 vragen eens, je zou er (opnieuw) helemaal verliefd van worden.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3
bekijk op één pagina

Meer over liefde & relaties: