Deze sterrenbeelden zijn de beste kussers

Date op de planning staan? Misschien toch best even zijn sterrenbeeld vragen, want het zou meer kunnen zeggen dan je denkt. Zo zouden deze sterrenbeelden de beste zoenkwaliteiten hebben.

Nood aan afkoeling na al dat zoenen? Dit ijsje past het best bij je volgens je sterrenbeeld.

Schorpioen

Schorpioenen zijn evenwichtige mensen en als ze eenmaal iets in hun hoofd hebben, zijn ze moeilijk nog van hun idee af te brengen. Ze zijn betrouwbaar en trouw, en vaak erg ambitieus. Wel kunnen Schorpioen bezitterig zijn, en nogal jaloerse neigingen hebben. Dat maakt dat ze niet zo makkelijk in hun kaarten laten kijken. Net omdat de Schorpioen zo ambitieus is, wil hij er alles aan doen om je de beste kus te geven. Bovendien smijt hij zich, en dat maakt dat de passie oplaait en de vonken ervan afvliegen.

Ram

Rammen zijn moedig, enthousiast, optimistisch en eerlijk. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het hen niet en ze zijn dan ook graag bereid de leiding te nemen en fysieke uitdagingen aan te gaan. Jammer genoeg kunnen ze erg impulsief zijn en als het hen niet meezit, worden ze boos of zelfs agressief. De stevige portie zelfvertrouwen van de Ram voel je duidelijk tijdens het zoeken. Omdat hij graag de leiding neemt, zal hij je graag tegen de muur plakken en verrassen met een passionele kus.

Maagd

Maagden zijn analytisch en opmerkzaam, en als ze iemand aardig vinden, zijn ze erg behulpzaam en betrouwbaar. Bovendien zijn ze perfectionistisch, super georganiseerd en ordelijk, en vrienden kunnen dan ook altijd op hen rekenen. Daar staat tegenover dat Maagden behoorlijk sceptisch kunnen zijn, en zich nogal eens met dingen bemoeien waar ze eigenlijk niets mee te maken hebben. Maar ze zijn altijd rechtdoorzee.  Net omdat de Maagd zo opmerkzaam is, voelt hij je heel goed aan. Hij merkt meteen wat je leuk vindt en past zijn kus met plezier aan je wensen aan. Let wel op: omdat ze sceptisch zijn, verwachten ze ook van jou dé perfecte kus. Maar dat kan geen probleem zijn, toch? 😉

 

Nog meer over je sterrenbeeld:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content