Bijna pakjestijd! Heb jij nog wat inspiratie nodig voor je wishlist? Bekijk dan zeker even je sterrenbeeld, want je haalt er meer uit dan je denkt.

STEENBOK: VAN 22/12 TOT 20/1

Steenbokken zijn praktisch, intelligent en logisch. Als ze iets willen bereiken, hebben ze daar alles voor over en ze sporen ook anderen aan hun dromen na te leven. Aan de andere kant zien ze het leven vaak wat somber in, en kunnen ze behoorlijk koppig zijn. Ook verlegenheid is een trekje van veel Steenbokken. Je maakt ze het gelukkigst met een praktisch cadeau waar ze écht iets aan hebben. En wat is er praktischer dan eten? Deze geschenkdoos zit boordevol lekkernijen van Belgishe bodem. Smullen!

 

Betty & Albert – Mix of Belgian Brands – 25 euro

 

WATERMAN: VAN 21/1 TOT 18/2

Watermannen zijn onafhankelijke, originele mensen die erg populair zijn. Ze kunnen excentriek zijn maar soms ook bang om hun emoties te tonen. Je zult je met hen beslist nooit vervelen. Een Sonos One is helemaal perfect voor de Waterman, muziek luisteren of feestjes organiseren… Alles is mogelijk. Kies voor de Waterman voor een kleurtje uit de limited edition van Hay. Origineel en mooi.

 

Hay Sonos One Limited edition – nu voor € 234 

 

VISSEN: VAN 19/2 TOT 20/3

Vissen zijn vriendelijk en meelevend en passen zich heel gemakkelijk aan anderen aan. Jammer genoeg zijn ze soms wat overgevoelig en niet bepaald praktisch; ze zijn aan de mysterieuze en dromerige kantVeel zelfvertrouwen hebben Vissen niet, maar ze zijn trouw aan hun vrienden en kunnen ook goed alleen zijn. Ze willen een romantisch of origineel cadeau, aan praktische pakjes vinden ze maar niets. Geef ze liever een leuke citytrip of reis. Inspiratie vinden jullie in Trotter Reizen.

 

 

Trotter reizen – uitgeverij Lannoo – 35,99 euro

 

RAM: VAN 21/3 TOT 20/4

Rammen zijn moedig, enthousiast, optimistisch en eerlijk. Aan zelfvertrouwen ontbreekt het hen niet en ze zijn dan ook graag bereid de leiding te nemen en fysieke uitdagingen aan te gaan. Jammer genoeg kunnen ze erg impulsief zijn en als het hen niet meezit, worden ze boos of zelfs agressief. Geef ze een sporthorloge die ze kunnen gebruiken tijdens het joggen, dé manier om even alles los te laten.

 

Sporthorloge Garmin – 499.99 euro

 

 

STIER: VAN 21/4 TOT 21/5

Stieren zijn gul en betrouwbaar, ambitieus en sensueel en aan een Stier heb je een vriend voor het leven. Stieren zijn geduldig en hebben doorzettingsvermogen.  Minpuntje? Ze zijn koppig en denken soms dat de hele wereld om hen draait. Geef ze iets waarmee ze stralen, zoals deze oorbellen van Dior.

Oorbellen Dior – 350 euro

TWEELINGEN: VAN 22/5 TOT 21/6

Tweelingen zijn altijd zichzelf, zonder meer. Dat betekent dat ze een zachte kant hebben, maar ook heel sterk en onvoorspelbaar kunnen zijn.  Tweelingen zijn slim en kunnen over alles meepraten, en ze zijn leergierig. Verras ze met een goed boek. Zoals De Droomlijst, een boek waarin Thelma’s zoon in coma belandt na een ongeval. Ze vindt zijn bucketlist en besluit die voor hem af te vinken. Hartverwarmend.

De droomlijst – Julien Sandrei – 18,99 euro

KREEFT VAN 22/6 TOT 22/7

Kreeften zijn zachtaardig en hun familie is voor hen heel belangrijk. Jammer genoeg vinden ze het soms moeilijk om uit te drukken wat ze voelen, dan trekken ze zich terug. Ze zijn artistiek en creatief. Wel zijn ze bang om afgewezen te worden, en dat kan hen wrokkig maken. Een Kreeft onthoudt het heel lang als hem onrecht aangedaan is. Maak de kreeft gelukkig met een leuk stuk voor in het interieur.

Schelpstoel Sissy-Boy – 349 euro

LEEUW: VAN 23/7 TOT 23/8

Leeuwen hebben een warm hart en ze houden van actie. Het is voor hen enorm belangrijk om bemind en bewonderd te worden; ze staan graag in de belangstelling. Vandaar dat er onder acteurs veel Leeuwen zijn. Geef ze iets om mee te stralen. Zoals deze laarsjes.

Léa Boots – Sézane – 195 euro 

 

MAAGD: VAN 24/8 TOT 23/9

Maagden zijn analytisch en opmerkzaam, en als ze iemand aardig vinden, zijn ze erg behulpzaam en betrouwbaar. Bovendien zijn ze perfectionistisch, super georganiseerd en ordelijk, en vrienden kunnen dan ook altijd op hen rekenen. Hoewel hun huis er altijd heel netjes bijligt, worden ze het gelukkigst van poetsen. Doe ze een hulpje cadeau, zoals deze robotstofzuiger van Roomba.

IRobot Roomba 676 – 349,99 euro

 

WEEGSCHAAL: VAN 24/9 TOT 23/10

Weegschalen zijn echte diplomaten: ze kunnen de dingen vanuit het perspectief van anderen zien en ze kunnen erg goed luisteren. Maar ze verwachten wél dat ze bewonderd worden; ze zijn behoorlijk ijdel. Dat maakt dat je ze erg gelukkig maakt met complimentjes. Overlaad ze met complimentjes én met deze handgemaakte handtas.

Handtas – KUYCXMEERS – 180 euro

 

SCHORPIOEN: VAN 24/10 TOT 22/11

Schorpioenen zijn evenwichtige mensen en als ze eenmaal iets in hun hoofd hebben, zijn ze moeilijk nog van hun idee af te brengen. Ze zijn betrouwbaar en trouw, en vaak erg ambitieus. Geef ze iets dat ze dagelijks kun dragen naar het werk, zoals dit schattige armbandje.

Armbandje – Cluse – 39,95 euro

 

BOOGSCHUTTER: VAN 23/11 TOT 21/12

Boogschutters zijn optimistisch en zien van alles de positieve kant. Ze hebben een brede belangstelling hebben en zijn vrijgevig. Maak ze extra vrolijk dankzij mooie bloemen dankzij het bloemenabonnement van Bloomon.

Abonnement Bloomon – vanaf 23,95 euro per maand 

 

Meer over je sterrenbeeld: