Het vrouwelijke orgasme is uiteraard geen exacte wetenschap. Toch zijn wetenschappers aan de universiteit van Albanië erin geslaagd vast te leggen welk type man vrouwen het beste orgasme bezorgt.

Hoewel mannen vaak denken dat ze het geweldig, blijkt er in veel gevallen toch nog wat werk aan de winkel. Maar liefst de helft van de mannen schat het orgasme van hun vrouw verkeerd in. Welke eigenschappen moet een man dan bezitten om zijn vrouw te plezieren? Dat vroeg een team van wetenschappers aan de Universiteit van Albanië zich ook af. Daarom onderwierp het 54 vrouwen in een vaste relatie, aan een vragenlijst over hun seksleven. Verrassend: naast het uiterlijk speelden vooral ook het inkomen en het zelfvertrouwen van manlief een rol.

Lieve mannen

Uiterlijk alleen is niet alles. Vrouwen vinden het belangrijk zich goed te voelen in een relatie. Daarom is een goed karakter essentieel voor een bevredigend seksleven. Daarnaast mag humor niet ontbreken, want hoe grappiger de man, hoe vaker de vrouw initiatief neemt om te vrijen.

Meer tips voor een goed orgasme: