Gisteren zagen we hoe Freya Poppe maar liefst 100.000 euro kreeg van topondernemer Bart Deconinck  in ‘Leeuwenkuil’. De opnames dateren van september en Freya heeft al die tijd niet stilgezeten, gisteren opende haar nieuwe pop-up in Antwerpen. Een nieuw concept, nog steeds roze. Vrouwelijke ondernemers, we krijgen er bij Feeling niet genoeg van. Wij vroegen haar dus dé geheimen van succesvol ondernemen voor vrouwen.

In 2016 opende je een flagshipstore in Antwerpen, daarnaast heb je regelmatig pop-ups. Waarom nam je deel aan ‘De Leeuwenkuil’? Want alles lijkt toch op rolletjes te lopen. 

De makers contacteerden mijn verloofde die zelf meubels maakt. Zo zijn ze ook bij mij terecht gekomen, ze zochten niet enkel mensen die van nul moesten starten. Ik had die uitnodiging totaal niet verwacht, maar was eigenlijk wel blij, want ik was in het stadium gekomen dat ik met mijn eigen middelen al iets bereikt had, maar dat ik verder wilde groeien. Winkels uitbreiden, nieuwe vestigingen en eventueel zelfs het buitenland, daar is geld natuurlijk handig bij.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4 5 6 7 8
bekijk op één pagina

De Leeuwenkuil gemist? Bekijk hier de volledige aflevering opnieuw. 

Meer over carrière & ondernemen: