Getuigenis: Karen en Tim vonden elkaar na jaren terug en zijn dolgelukkig samen

De liefde kan zo mooi zijn. En ieder verhaal is bijzonder én uniek. Omdat wij maar geen genoeg kunnen krijgen van de liefde, verzamelen we de mooiste liefdesverhalen maar al te graag op feeling.be. Vandaag: Karen die na jaren haar Tim terugvond.

 

Karen: “Ik ging vroeger veel op stap. Dansen tot in de vroege uurtjes, ik vond het heerlijk. Op mijn zestiende leerde ik Tim kennen. Wij kusten regelmatig en amuseerden ons. Ik was verliefd, maar van een relatie was geen sprake.”

Tim: “Ik was jong, ik wilde plezier maken. Relaties voelden zo serieus, al voelde ik mee heel goed bij Karen. Toen ik Anja leerde kennen, werd ik serieuzer. Ik ben niet trots op de manier hoe het toen liep. “

Karen: “Ik was teleurgesteld en boos toen Tim mij vertelde over zijn nieuwe relatie. Vooral ook omdat hij het via een sms’je liet weten. Ik heb daar echt hartpijn van gehad.”

“Ik was teleurgesteld en boos toen Tim mij vertelde over zijn nieuwe relatie. Ik heb echt hartpijn gehad, maar daarna bouwde ik ook gewoon verder aan mijn leven”

Tim: “Ik heb me vaak schuldig gevoeld over mijn kinderlijk gedrag, maar liet het er verder bij. Ik had een nieuwe relatie, er waren veel problemen, toch kregen we een prachtige dochter. Mijn prioriteit was een goede vader zijn, de rest nam ik er wel bij. Toen mijn relatie strandde, dacht ik aan Karen en wat ik haar had aangedaan. Maar ik was totaal niet van plan om haar terug te winnen.”

Karen: “Toen ik vorig jaar een sms kreeg van Tim was er ook geen haar op mijn hoofd dat aan een relatie dacht (lacht). Ik had ondertussen mijn eigen leven opgebouwd. Ik had een relatie en we woonden samen. Aan trouwen of kinderen dacht ik totaal niet, achteraf gezien omdat mijn relatie niet goed zat.”

Tim: “Dat viel mij meteen op. Ik vond dat haar ex haar vreselijk behandelde. Karen en ik begonnen te praten. Uren en en uren ging het over vroeger, onze relaties en hoe alles in het leven gelopen was. Het leek alsof het gisteren was, het voelde zo goed. We spraken af, maar puur als vrienden, er gebeurde niets. Het was gewoon heel fijn. Al begon ik na een paar keer wel te merken dat ik iets voor Karen voelde. Al deed ik er niets mee, zij was nog samen met haar vriend en ik wilde haar in niets pushen.”

“Het begon te kriebelen, maar ik wilde niet te hard van stapel lopen. Als het niet klikte met mijn dochter, zou het niet werken. Zij zal altijd op de eerste plaats staan”

Karen: “Tim kon zo goed luisteren en hoewel het allemaal vriendschappelijk was, besefte ik hoe fout mijn relatie zat. Na een tijdje besloot ik mijn relatie te beëindigen. Het mag ongeloofwaardig klinken, het is wel écht zo: Tim had hier niets mee te maken. Ik voelde iets, maar ik wilde daar niet aan toegeven, ik had tijd nodig om afscheid te nemen van mijn vorige relatie. Ik wilde mij niet zomaar in een nieuw avontuur storten.”

Tim: “Die tijd wilde ik Karen geven. Bovendien staat mijn dochter Elise altijd op de eerste plaats. De aantrekking was sterk, maar als de klik met haar er niet was, zat een relatie er niet in.”

Karen: “Ik nam afscheid van mijn relatie, maar kon ook niet anders dan aan Tim denken. Verwarrend. Maar ik besloot het een kans te geven, en ik ben nog steeds heel gelukkig dat ik dat heb gedaan. Tim doet me inzien dat een man echt lief en zorgzaam kan zijn, hij brengt me aan het lachen en maakt me echt gelukkig.”

Tim: “En zij mij ook. Ze ontmoette Elise en Karen is een geweldige plusmama, we zijn snel gaan samenwonen en kochten dit jaar zelfs een huis.”

“Ik ben dol op ons gezinnetje. Het ging snel: verliefd, samenwonen, samen een huis kopen... Ik riep altijd dat ik nooit wilde trouwen, nu denk ik: ‘laat die ringen maar komen'”

Karen: “Ik ben dol op ons gezinnetje. Het ging snel, maar we zijn ook geen 16 meer. En het grappige is: hoewel ik altijd riep dat ik geen kindjes wilde en nooit zou trouwen, ben ik er nu helemaal zeker van: laat die ringen maar komen.”

Tim: “Dat zal er nog van komen. Maar nu wordt het eerst een jaar van verbouwingen. En wat de toekomst precies brengt, zullen we nog zien. Maar ik heb er alleszins wel zin in!”

Karen: “Ik ook. We ontmoetten elkaar toen we pubers waren, misschien was die pauze wel goed. Nu zijn we volwassen en weten we wat we hebben aan elkaar.”

Tim: “Dat klopt! En deze keer wil ik haar niet meer laten gaan!”

 

Het openingsbeeld is een stockbeeld.

Meer over relaties:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content