Home Psycho & Relatie Horoscoop: dit staat jou te wachten in juni

Horoscoop: dit staat jou te wachten in juni

Horoscoop: dit staat jou te wachten in juni

Yay! Tweelingen kunnen op beide oren slapen want een gunstige maand in de liefde, op financieel vlak en op de job lacht hen toe. Kreeften in een relatie krijgen dan weer te maken met enkele strubbelingen wat zal lijden tot onvrede. Leeuwen moeten deze maand relationele beslissingen even uitstellen.

 

Tweelingen

Tweelingen zijn altijd zichzelf, zonder meer. Dat betekent dat ze een zachte kant hebben, maar ook heel sterk en onvoorspelbaar kunnen zijn. Tweelingen zijn slim en kunnen over alles meepraten, en ze zijn leergierig. Als ze eenmaal de juiste partner gevonden hebben, zijn ze onvoorwaardelijk trouw. Maar ze houden wél van wat leven in de brouwerij!

Liefde: het kan zijn dat je een belangrijke nieuwe fase in je relatie ingaat; denk na voor je de stap zet. Vrijgezellen krijgen de kans om een nieuwe partner te ontmoeten.

Job: na de 11de gaat het goed op financieel gebied en de rest van de maand hoef je je geen zorgen te maken over je werk.

Stemming: geniet ervan.

Kreeft

Liefde: er kan sprake zijn van onvrede binnen je relatie; je zult moeten nagaan in hoeverre jij daar verandering in kunt brengen.

Job: deze maand kun je belangrijke beslissingen nemen om een bepaald doel te bereiken, maar zorg wel dat de balans tussen werk en privéleven goed blijft.

Stemming: ken jezelf.

Leeuw

Liefde: doe het nog altijd rustig aan in de liefde, vooral als het om een nog nieuwe relatie gaat. Beslissingen over huwelijk, scheiding of zwangerschap kun je beter uitstellen.

Job: je moet samenwerken met mensen die je misschien niet zelf zou uitkiezen, maar hou vol en je kunt veel bereiken.

Stemming: heb vertrouwen.

Maagd

Liefde: Neptunus en Uranus gooien roet in het eten en dat kan betekenen dat een relatie wat bekoelt, of dat je minder kans hebt om een nieuwe liefde te ontmoeten. Maar doe niets overhaast.

Job: ook hier moet je voorzichtig zijn. Stel grote beslissingen liever uit tot later.

Stemming: blijf kalm.

Weegschaal

Liefde: dit wordt een maand van uitjes en plezier. Je krijgt ook de kans om te reizen en daar nieuwe mensen te ontmoeten. Zit je in een relatie, dan wil je nu meer onafhankelijkheid.

Job: tot de 21ste zul je compromissen moeten sluiten om je doel te bereiken, daarna is succes verzekerd.

Stemming: maak je niet te moe.

Schorpioen

Liefde: je kunt liefde vinden op een onverwachte plek, zoals op je werk, of zelfs in het buitenland. Heb je al een relatie, wees dan voorzichtig, want verleiding ligt op de loer.

Job: je werk is deze maand belangrijker dan je sociale leven, en je weet de kansen die je krijgt goed te gebruiken.

Stemming: blijf verstandig.

Boogschutter

Liefde: je hebt deze maand een druk, interessant sociaal leven en je ontmoet boeiende mensen. Tijd om ook je relatie een boost te geven; maak samen plannen.

Job: je onafhankelijkheid wordt een beetje in gevaar gebracht deze maand; er wordt teamwork van je verwacht.

Stemming: stel je open.

Steenbok

Liefde: je hebt het zo druk op sociaal gebied dat er sprake kan zijn van stress en spanningen thuis. Maak tijd voor je gezin en je geliefde, en zorg voor wat romantiek.

Job: je carrière neemt veel van je tijd in beslag, en als je een andere job zocht, kun je nu succes oogsten.

Stemming: zorg voor balans.

Waterman

Liefde: tot de 21ste staat alles in het teken van plezier maken; daarna zoek je meer zekerheid in je relatie en wordt het rustiger.

Job: je inzet wordt erg gewaardeerd door je werkgevers en al zal de grote beloning misschien nog even op zich laten wachten, ze komt er wel.

Stemming: let op je gezondheid.

Vissen

Liefde: als je uit bent op een romance of een kortstondige flirt, is dit een goede tijd. Ben je op zoek naar een serieuze relatie, wacht dan tot volgende maand.

Job: je bent gewend om voor jezelf op te komen en je eigen beslissingen te nemen, maar deze maand zul je wat flexibeler moeten zijn.

Stemming: heb geduld.

Ram

Liefde: een bestaande relatie komt nu in een nieuwe fase en jij en je partner zijn hechter dan ooit, maar probeer niets te overhaasten. De seks is uitstekend, geniet ervan!

Job: tegen het eind van de maand zou je brokken kunnen maken als je je slechte humeur niet wat meer in bedwang houdt.

Stemming: relax.

Stier

Liefde: je relatie staat nogal onder druk, en je bent zo in de war dat je weleens verkeerde beslissingen zou kunnen nemen. Doe dus liever niets.

Job: er zijn wat problemen op je werk, en het zal tijd en geduld vergen voor het allemaal weer in orde komt. Financieel sta je sterk.

Stemming: blijf vertrouwen.

Tips om er nog een betere maand van te maken: