Horoscoop: dit staat jou te wachten in september

De maagden komen deze maand misschien wel de liefde van hun leven tegen, terwijl de boogschutters dan weer een succesvolle maand op het werk kunnen beleven en de vissen het een beetje rustiger aan mogen doen. Lees snel wat jij allemaal mag verwachten deze maand.

MAAGD VAN 24/8 TOT 23/9

Maagden houden niet van eindeloos redeneren; ze beginnen gewoon aan een taak en gaan door tot die af is. Ze zijn analytisch, maar ook heel gevoelig, al tonen ze dat niet altijd. Ze hebben een hekel aan mensen die onhandig of onbekwaam zijn, omdat ze zelf zo perfectionistisch zijn.

Liefde: in de liefde staat je een aangename verrassing te wachten. Ben je vrijgezel? Dan zou daar deze maand weleens verandering in kunnen komen.

Job: financieel staat het er goed voor, zeker als je zelfstandig werkt. Je krijgt een aanbod, maar wees voorzichtig.

Stemming: blijf positief.

WEEGSCHAAL VAN 24/9 TOT 23/10

Liefde: verantwoordelijkheden binnen de familie wegen zwaar op je deze maand, maar wees niet bang om hulp aan anderen te vragen.

Job: op je werk zijn er mooie vooruitzichten, al zul je daar niet onmiddellijk de vruchten van plukken. Zet je in, maar zorg tegelijk dat je niet uitgeput raakt.

Stemming: heb vertrouwen.

 

 

SCHORPIOEN VAN 24/10 TOT 22/11

Liefde: er komt ruimte om toenadering te zoeken tot iemand met wie je moeilijk kon communiceren. Grijp de kans; je zult er allebei wel bij varen. De liefde bloeit intussen.

Job: laat niets aan het toeval over en check alle feiten; een vergissing zit soms in een klein hoekje.

Stemming: blijf kalm.

 

BOOGSCHUTTER VAN 23/11 TOT 21/12

Liefde: de maand begint niet zo prettig, maar als je kalm blijft of een nieuwe strategie uitwerkt, komt alles goed. Ga na wat er achter de houding van de ander zit.

Job: door extra aandachtig te zijn, kun je nu veel bereiken op je werk. Het succes ligt voor het grijpen.

Stemming: blijf tactvol.

STEENBOK VAN 22/12 TOT 20/1

Liefde: voor de liefde wordt dit een prachtmaand; je krijgt de ene uitnodiging na de andere en er is een belangrijke verandering op til in een bestaande relatie.

Job: je krijgt nu de kans om te laten zien wat je waard bent, en in de toekomst zal dat zeker in je voordeel spelen.

Stemming: laat je gelden.

 

WATERMAN VAN 21/1 TOT 18/2

Liefde: in de liefde gaat alles uitstekend, en er is kans dat je nieuwe mensen leert kennen die een belangrijke rol in je leven gaan spelen.

Job: je zult deze maand een moeilijke beslissing moeten nemen, en het beste wat je daarbij kunt doen, is gewoon op je intuïtie afgaan.

Stemming: ken jezelf.

 

VISSEN VAN 19/2 TOT 20/3

Liefde: de romantiek is ook deze maand van de partij; geniet ervan. Er kunnen problemen zijn binnen de familie, maar die gaan vanzelf voorbij.

Job: maak geen overhaaste keuzes, zélfs niet als je het gevoel hebt dat de tijd dringt. Het is beter dat je weloverwogen te werk gaat.

Stemming: relax meer.

 

RAM VAN 21/3 TOT 20/4

Liefde: je privéleven is deze maand belangrijker dan je werk, en je zult soms moeite hebben om je te beheersen, maar je hebt nu eenmaal niet alles in de hand.

Job: op je werk kabbelt het, en al is dat frustrerend, dit is geen maand om je aan grootse experimenten te wagen.

Stemming: toom je in.

STIER VAN 21/4 TOT 21/5

Liefde: groots en meeslepend leven zul je nu niet, maar dat geeft je meer kans om te genieten van alles wat goed gaat in je relatie.

Job: op je werk verloopt alles soepel, en je kunt je op andere dingen concentreren. Als je zin had om iets bij te leren, begin er dan nu aan.

Stemming: geniet meer.

Liefde: het gaat uitstekend in de liefde, en als er één probleem is, is het dat je niet kunt kiezen uit alle kansen die je geboden worden.

Job: je hebt het razend druk deze maand, en je zult moeten oppassen dat je niet oververmoeid raakt. Las welverdiende pauzes in.

Stemming: overhaast niets.

 

KREEFT VAN 22/6 TOT 22/7

Liefde: alles staat nu in het teken van liefde en relaties, en sommige Kreeften zullen plannen maken die hun leven drastisch kunnen veranderen.

Job: als je bepaalde ideeën in je hoofd hebt, laat je er dan door niets of niemand van afbrengen. Je zit op de juiste weg.

Stemming: volg je instinct.

LEEUW VAN 23/7 TOT 23/8

 

Liefde: dit is een goede maand om nieuwe relaties aan te gaan of oude banden nauwer aan te halen. Zonder je niet te veel af, maar trek op avontuur.

Job: laat je door anderen geen regels opleggen, maar zoek je eigen weg, zélfs al moet je daardoor extra hard werken.

Stemming: vertrouw jezelf.

Meer over sterrenbeelden:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content