Horoscoop: dit staat jou te wachten in september

De zomervakantie is voorbij, maar wat heeft het najaar voor jou in petto en wat adviseert jouw maanenergie? Onze astrologe voorspelt hier wat de sterren voor jou in petto hebben.

 

Sterrenbeeld van de maand

Als zangeres, danseres, actrice, producer en zakenvrouw belichaamt Beyoncé a.k.a. Queen B de perfecte girl boss die wil uitblinken en het beste van zichzelf geven in alles wat ze doet. Perfectionistisch, methodisch en nauwgezet verandert ze alles wat ze aanraakt in goud.

Dit is jouw seizoen en dus is het tijd om een pauze te nemen en aan jezelf te denken. Je dierbaren kunnen gerust zonder jou, zodat jij je batterijen weer kunt opladen.

Maanenergie: Geef jezelf een geschenk, iets waar je blij van wordt.

Er werkt een retrograde van Mercurius in je teken... Die planeet vraagt je om even de tijd te nemen om je huidige waarden en relaties onder de loep te nemen en je af te vragen wat je voortaan in je dagelijks leven wilt integreren.

Maanenergie: Neem tussen 10 en 25 september een of twee goede gewoontes op in je ochtendroutine.

Dit is het moment om uit te gaan, sterke banden te smeden met je vrienden en de eerste stap te zetten van je projecten voor dit jaar! Leg de eerste steen die je nodig hebt om (binnenkort) het jaar in stijl af te sluiten.

Maanenergie: De Volle Maan nodigt je uit om opnieuw verbinding te zoeken met je innerlijke kind en je passies van weleer.

De Zon in Maagd en Mars in Tweelingen smeken je om het rustiger aan te doen en tijd voor jezelf te nemen! Het is nergens goed voor om een sprint te trekken als je ook trager je doel kunt bereiken: dat hou je zoveel langer vol. Geef je over aan deze kalmere energie.

Maanenergie: Breng rond 10 september tijd door met familie of in de natuur.

De Zon maakt een transit door het domein van reizen en leren. Als je dus even tijd hebt om te ontsnappen naar zee of naar de natuur, aarzel dan geen seconde! Het is ook het perfecte moment om een cursus te beginnen.

Maanenergie: De Volle Maan van 10 september nodigt je uit om vanuit je hart te spreken en je emoties te uiten.

Het is het einde van de zomer, dus je denkt eraan om de balans op te maken van de afgelopen weken. Het zou kunnen dat er wat spanningen zijn met je dierbaren, door de retrograde van Mercurius. Blijf kalm en denk niet te veel na.

Maanenergie: Dit is een goed tijdstip om je leesstapel weg te werken en wat op te zoeken over onderwerpen die je interesseren.

Venus staat in Maagd vanaf 5 september en vraagt je om je open te stellen voor ontmoetingen, uitstapjes en plannen met anderen.

Maanenergie: De Volle Maan van 10 september vindt plaats in jouw teken, begin dus aan een nieuw hoofdstuk in je carrièrre.

De retrograde van Mercurius speelt in je tegenovergestelde teken (Weegschaal) vanaf 10 september. Let bijgevolg op voor onhandigheden en misverstanden! Dit is niet het moment om onnodige conflicten te creëren.

Maanenergie: De Volle Maan van september zet je aan tot introspectie, rust en zachtheid.

Je krijgt weer energie. De sterren staan op één lijn, zodat je weer volop kunt sporten en leuke hobby’s of activiteiten kunt oppikken die je even verwaarloosd had.

Maanenergie: De Volle Maan van deze maand is zeer gunstig voor jou! Het is de perfecte tijd om een project dat je dierbaar is op te starten.

Het nieuwe seizoen neemt een voor jou gecompliceerde en hectische start, met Mercurius (jouw planeet) die doet wat hij wil en de hemelenergieën die niet zo gunstig voor je zijn. Neem de tijd om te ademen, je kunt niet altijd op je allerbest zijn.

Maanenergie: Onderhandel over je uren en/of je loon, je zult jezelf later dankbaar zijn!

De communicatie met je dierbaren en je familie kan gespannen zijn, met de retrograde van Mercurius. Forceer de dingen niet, volg je eigen tempo en praat met degenen die openstaan voor een compromis.

Maanenergie: De Volle Maan op 10 september zal je aanzetten om iets te doen bij het water of wat met zwemmen te maken heeft.

Je verjaardag is voorbij, maar je blijft plezier maken. Je duikt in het moment zodra je kunt, voor almaar nieuwe hoogtepunten met je geliefden. Dit is ook een goede periode om geld te investeren.

Maanenergie: Neem je financiën onder de loep en kijk vooruit naar de laatste vier maanden van het jaar!

Lees ook:

Openingsbeeld: Sézane

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content