Spread love, not corona! 2020 is op z’n zachtst gezegd een speciaal jaar. Om wat extra liefde de wereld in te sturen, komen wij bij Feeling met een groot relatiedossier. Wat we daarin onder de loep willen nemen? Alles eigenlijk. Hoe divers ziet dé liefde er anno 2020 eigenlijk uit? Waarom lijken steeds meer mensen op zoek naar een alternatief voor de klassieke monogame relatie? En als je dan toch voor ‘happily ever after‘ met één en dezelfde partner wil gaan: hoe zorg je er dan voor dat de liefde blijft duren? Je leest het de komende drie weken allemaal in onze grote relatiegids: liefde anno 2020.

Leve de liefde!

De liefde kent onnoemelijk veel vormen: van een klassieke monogame relatie, tot seriële monogamie, latrelaties of open relaties en polyamorie. Nooit eerder werden de grenzen van wat liefde is – of wat het kan zijn – zo hardnekkig afgetast als vandaag. De hoogste tijd dus om de oorzaken en de uitwassen daarvan even onder de loep te nemen. Waarom volstaat het ‘klassieke monogame plaatje’ tegenwoordig blijkbaar steeds minder? En als blijkt dat die relatievorm onvoldoende beantwoordt aan wat wij van liefde nodig hebben, wat is dan het alternatief?

Maar ook op andere vragen zoeken we naar een antwoord. Want wat als mensen wel graag één verhaal met één partner breien: hoe zorgen ze er dan voor dat de liefde – en ook de passie – niet dooft? Zijn we anno 2020 nog steeds te preuts wanneer het op het ontdekken van onze eigen seksuele verlangens aankomt? Welke rol kunnen zelfliefde en masturbatie hierin spelen? Hoe maak je van je nieuwe plusfamilie een succes? En hoe goed zijn we eigenlijk nog in échte intimiteit?

Over deze en nog veel meer andere vragen buigen we ons in het grote relatiedossier. We spraken met experten, doorploegden ‘vakliteratuur’ en legden ons oor te luisteren bij jullie en al jullie hartverwarmende, maar soms ook pijnlijke verhalen rond de liefde. Nieuwsgierig naar het resultaat daarvan? Volg alles vanop de eerste rij via onze grote relatiegids. Wij hebben er zelf van genoten en heel wat opgestoken, en hopen voor jullie hetzelfde!

Pst… Zelf toch nog een verhaal dat je heel graag met de wereld wilt delen? Stuur een mailtje naar goele.tielens@feeling.be en wie weet krijgt ook jouw verhaal een plekje op feeling.be.

Nu al lezen over de liefde: