Home Psycho & Relatie Deze pakjes vraagt onlineredactrice Goele Tielens aan de kerstman

Deze pakjes vraagt onlineredactrice Goele Tielens aan de kerstman

Deze pakjes vraagt onlineredactrice Goele Tielens aan de kerstman

Onze onlineredactrice Goele Tielens leest graag en is milieubewust. Geef haar dit jaar maar een goed boek en een klimaatplantje om de boeren in Congo te steunen. Of doe toch maar die kookpot, dan kunnen we allemaal meegenieten van een heerlijk bordje stoverij…

Van een Stella McCartney tasje tot een boek voor online succes. Check hier wat onlineredactrice Lise Milbou graag wil voor kerst.

De wishlist van Goele

Kookpot

Le Creuset
€399 – Bekijk het hier

Dit jaar verwen ik jullie graag met een winters stoofpotje. Deze kookpot van Le Creuset is er perfect voor. Begin al maar te watertanden.

Kersttrui

GANT
€229,95 – Bekijk het hier

Geen Kerstmis zonder kersttrui. Terwijl het vlees zachtjes staat te pruttelen, neem ik graag even wat tijd voor mezelf. Deze schattige rendieren zijn perfect om me gezelschap te houden.

 

Boek: het smelt

Lize Spit
€22,95 – Bekijk het hier

Tijdens dat cocoonen mag natuurlijk ook geen goed boek ontbreken. Ik ben waarschijnlijk de enige boekenwurm die nog niet aan ‘Het smelt’ is toegekomen. Bij deze dus op mijn wishlist.

 

Nagellak

Dior
€26,50 – Bekijk het hier

Nog niet lang geleden ben ik gestopt met nagelbijten. Niet zo simpel, maar nu kan ik me wel uitleven met nagellak. Deze van Dior kan ik (als leek) gemakkelijk aanbrengen en de kleur is perfect voor de winter.

 

Notitieboekje

Moleskine
€35,90 – Bekijk het hier

Twee liefdes in één. Ik hou van goede muziek, en hoewel ik mijn smartphone altijd op zak heb, zweer ik ook bij notitieboekjes om in te krabbelen. Dit notitieboekje van Moleskine is dus helemaal op mijn lijf geschreven.

 

Rok

Essentiel
€165 – Bekijk het hier

Nu weet ik het zeker, liefde op het eerste gezicht bestaat. Ik voelde namelijk instant vlinders toen ik dit rokje van Essentiel voor het eerst zag. Het is perfect voor het kerstfeest bij de familie en met een leuke top draag ik hem met Nieuwjaar gewoon nog eens.

 

Sleutelhanger

Hugo Boss
€94,95 – Bekijk het hier

Waarschijnlijk spendeer ik gemiddeld een kwartier per dag aan het zoeken naar mijn sleutels. Een grote sleutelhanger is dus zeker geen overbodige luxe. Deze schattige panda wil ik gerust onder mijn kerstboom vinden.

 

Smartphone hoesje

Lulu Guinness
€39,95 – Bekijk het hier

Ik kocht onlangs een nieuwe gsm, en daar hoort een nieuw hoesje bij. Deze schattige kat van Lulu Guiness vind ik helemaal perfect. Zwart, dus niet té opvallend, en dan dat schattige kattenkopje, ik ben helemaal verkocht.

 

Handtas

Coccinelle
€329,95 – Bekijk het hier

Het nieuwe jaar start ik graag met een nieuwe handtas om mee te nemen naar het werk. Mijn ideale tas ziet er leuk uit en is groot genoeg voor mijn laptop. Dit exemplaar van Coccinelle is perfect.

 

Klimaatplantje

Oxfam
€16 – Bekijk het hier

Kerstmis is zo’n heerlijke tijd, gezellig samen met de familie rond de kerstboom, lekker eten en cadeautjes uitpakken. Maar het is ook hét uitgelezen moment om even stil te staan bij anderen. Zo ondervinden de boeren in Congo zware last door de klimaatverandering. Na het Oxfam-geitje van vorig jaar, kies ik dit jaar graag voor het klimaatplantje. Zo steunen we samen de boeren in Congo.

De wishlist van de redactie

Dit staat op de wishlist van beautyredactrice Sofie Albrecht
Het verlanglijstje van toerismeredactrice Evy Van Elsacker
Dit staat op de wishlist van Chef Lifestyle Nathalie Balsing