Pijnlijk: Hét signaal dat jullie écht niet meer voor elkaar gemaakt zijn

Twijfel jij wel eens of je partner wel écht de man van je dromen is? Dat is volkomen normaal. Zo nu en dan stel je dingen in vraag. Toch is er volgens date-goeroe James Preece één signaal dat je écht niet mag negeren, helaas het signaal dat jullie niet voor elkaar gemaakt zijn.

Natuurlijk moet je werken aan je relatie. Een Amerikaanse psycholoog verklapt welk gedrag écht de doodsteek is voor jullie liefdesverhaal

Hét signaal van een slechte relatie

Een relatie beëindigen is erg moeilijk, en twijfels steken de kop op. Maar soms ligt het antwoord helaas voor de hand. Volgens James hebben alle mensen die ongelukkig zijn in hun relatie één ding gemeen: ze blijven zich afvragen hoe het is om met iemand anders te daten. Hét moment om te beseffen dat je beter uit je relatie stapt. zo zegt hij.

Ontdek hier welke verrassende eigenschap eigenlijk het teken is van een goede relatie

“Betrap je jezelf op fantaseren over relaties met andere mannen, of word je wel eens jaloers op je vrijgezelle vriendinnen, dan is het duidelijk tijd om te gaan. Meestal denk je aan andere personen omdat je je verveelt in je relatie. Eens je je verveelt, verdwijnt de magie razendsnel en ben je minder bereid te werken aan je relatie. Dat komt omdat er niets spontaan of origineels gebeurt, en zo begin je dus op andere manieren te zoeken naar een beetje spanning.”

Natuurlijk moet je niet meteen opgeven. “Organiseer een vaste avond dat jullie op date gaan, doe eens iets bijzonders of origineels en zorg voor wat spanning in jullie leven. Bovendien moet je er ook over praten met je partner“, aldus James. “Zo komt misschien toch nog alles goed.”

Meer tips over relatie & liefde:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Gesponsorde content