Buitenlandse politici, leden van een buitenlands koningshuis, bekende CEO’s of grote kunstenaars: ik heb ze allemaal in mijn bed gehad.

“Je wordt echt zotgebeld op je telefoon. Aanvankelijk werkte ik tegen een relatief normaal tarief van 150 tot 180 euro per uur, heel gangbaar op sites zoals Redlights die behoorlijk breed mikken. Via via ben ik dan op andere sites beland, zoals declic.org: ik kocht me een
paar setjes luxelingerie, liet een professionele fotoshoot doen in een privésauna en trok mijn tarief op tot 250 euro per uur. Dat draaide van bij het begin behoorlijk goed, maar met dergelijke tarieven mik je natuurlijk op een veel kleinere en exclusievere niche: diplomaten, steenrijke zakenlui, internationale politici die in Brussel op doortocht zijn. Je versiert dan ook geen drie afspraakjes per dag, maar daar staat tegenover dat je haast altijd uitgenodigd wordt in de mooiste hotels en dat de klanten vaak ook interessante mensen zijn. Buitenlandse politici, leden van een buitenlands koningshuis, bekende CEO’s of grote kunstenaars: ik heb ze allemaal in mijn bed gehad. Achteraf herkende ik die mensen dan soms op televisie: je zou verwachten dat zij zich heel discreet gedragen net omdat ze zo in de kijker lopen en zo veel te verliezen hebben, maar nee dus. Ik ben overigens ook al benaderd door ‘de boekjes’ om met wat bekende namen en smeuïge verhalen naar buiten te komen, maar dat zou echt zelfmoord zijn. Je carrière in deze sector zit er dan niet alleen meteen op, je weet ook niet hoever de macht van sommige mensen reikt, zelfs als ze 5.000 km hiervandaan wonen.”

Voor een overnachting heb ik ooit 1.200 euro gevraagd: dat lijkt veel, maar als je het per uur gaat uitrekenen, is dat helemaal niet overdreven.

Lees verder op de volgende pagina

1 2 3 4
bekijk op één pagina

Meer straffe getuigenissen:

SOURCE: Feeling maart | Tekst: Filip Michiels