5 apps voor modeliefhebbers

Iedereen heeft tegenwoordig een smartphone of kan geen vijf minuten zonder dat manusje-van-alles. Ook modeliefhebbers kunnen hun heil vinden in alles wat de app store en google play store te bieden heeft. Hier onze top 5 apps voor fashionistas .

Fashion app 1: ASAP 54

(enkel in de App store)

ASAP 54 is een app waarvan, eens je ze hebt ontdekt, je jezelf afvraagt hoe je ooit zonder hebt kunnen leven. Het is een sociaal platform waar verschillende stijlen elkaar ontmoeten. Je kunt via de zoekfunctie een foto nemen van een bepaald kledingstuk, waarna de app het kledingstuk online zoekt of gelijkaardige stukken tevoorschijntovert. Zo hoef je nooit meer bang te zijn om iemand te vragen waar ze dat 'o zo mooie bloesje' heeft gekocht. Je kunt er ook terecht voor al je stijladvies.

Fashion app 2: What to wear

(zowel in de App store als in google play store)

De moderedactie van de modesite StyleToday stelt elke dag een outfit samen. Zo zijn er nooit meer van die dagen dat je niet weet wat aan te trekken.  De app houdt rekening met het weerbericht en natuurlijk ook met de laatste modetrends. Heb je niets van de outfit in je kleerkast hangen? No worries, een klik en je kunt het online shoppen.

Fashion app 3: Fasholista

(zowel in de App store als in google play store)

Koop je spullen op verschillende websites, maar vind je nooit je favoriete items terug? Fashiolista is een online platform waar al je favorieten van verschillende webshops worden verzameld. Via deze app kun je anderen hun stijl, favoriete designers en winkels ontdekken !

Fashion app 4: Trendstop

( enkel in de app store )

Trendstop is precies wat de naam doet vermoeden. De app is je wegwijzer in de modewereld doorheen de nieuwtjes en de trends. De app heeft wel meer dan vijfhonderd catwalkfoto's en videoclips van de modeweken. Ze zijn steeds up-to-date: in minder dan 24 uur na de modeshows kun je de catwalkfoto's al bekijken op de app.

Fashion app 5: Cloth

(enkel voor de app store)

Je kunt foto's van je kledij opslaan op deze app en kijken wat er te combineren valt. Net als de app 'what to wear' houdt deze app rekening met het weer. Denk aan de virtuele kast van Cher in Clueless. En geef toe, dat wil toch iedereen?

Partner Content

Gesponsorde content