7 redenen om in het Royal Palm hotel in Marrakech te logeren

Chef Lifestyle Nathalie Balsing verloor onlangs haar hart aan het luxueuze Royal Palm hotel in Marrakech. Waarom? Wel....

 1. ... om de zelden geziene hartelijkheid van het personeel. Iedereen, van de hoteldirecteur tot de tuinman, heeft maar één doel: het leven van hun gasten zo aangenaam mogelijk maken.
   
 2. ... om de 2.000 m2 grote infinity pool met zicht op het zacht glooiende, fluweelgroene golfterrein en de besneeuwde toppen van het Atlasgebergte.

  Terras Penthouse Marrakech

 3. ... om de prachtige, in hedendaags Moorse stijl ingerichte lobby, die nog maar een voorproefje is van alle mooie ruimtes die in het hotel te vinden zijn.
   
 4. ... om het totale gevoel van rust en luxe dat je overvalt zodra je je ruime suite betreedt.
   
 5. ... om de overheerlijke tajines die chef Meryem serveert op het met lantaarns en kaarsen verlichtte terras van het restaurant Al Ain, de ontspannen sfeer en lichte gerechten van het restaurant aan het zwembad, L'Olivier, en om de met fluwelen gordijnen omgeven nissen van restaurant La Caravane, die perfect zijn voor een romantisch tête à tête.

  Restaurant L'Olivier in Marrakech

 6. ... om de signature Royal Palm massage in de Spa by Clarins (en het prachtige binnenzwembad van de Spa, waar je achteraf kunt 'bekomen' van je massage).
   
 7. ... om het feit dat je eigenlijk maar te kiezen hebt: het bruisende Marrakech ontdekken, de woestijn intrekken, of je hele verblijf lang in dit 230 ha grote paradijs blijven, en gewoon schandalig te genieten.

  de Royal Palm Marrakech voorkant

Het Royal Palm hotel bevindt zich in de zogenaamde Palmeraie-wijk, op ongeveer een kwartier rijden van het stadscentrum. De luxe die dit 'Leading Hotel of the World', biedt, komt niet voor niets, dat gaan we niet ontkennen, maar de ervaring die je ervoor terugkrijgt, is elke dirham waard.

Nathalie Balsing Chef-lifestyle Nathalie Balsing is dol op feestjes, lekker eten en stijlvol gedekte tafels, en geeft haar geld liever uit aan een mooie nieuwe serveerschaal dan aan een design handtas (hoewel allebei natuurlijk nòg beter zou zijn ;-))

Lees alle artikels van Nathalie hier.

Fotospecial: sfeerbeelden van Royal Palm Hotel in Marrakech

Partner Content

Gesponsorde content