All natural kapsels voor de lente

De lente staat gelijk aan een nieuwe, frisse look en dat mag je ook vertalen naar je kapsel! Dit voorjaar is het sleutelwoord natural. Ontdek onze 4 favoriete kapseltrends voor de lente. 

1. De bob is back

De bob is terug van weggeweest en zeker gecombineerd met de just-out-of-bed look. Met een halflange of zelfs lange, messy bob steel je gegarandeerd de show. 
 

2. Long & loose

Een lange, golvende haardos is niet voor iedereen weggelegd, maar wel super mooi deze lente. Een simpele scheiding in het midden, haar achter je oren en je bent er helemaal klaar voor. Niet overtuigd? Voeg er een lange, volle pony aan toe, liefst tot over je wenkbrauwen.
 

3. Lage ponytails

Een stijlvol dotje of de altijd populaire ponytail blijven in de kijker dit seizoen, maar wel zo laag mogelijk. Casual en makkelijk! Voor de afwerking kun je enkele lokken los rond je gezicht laten vallen voor een extra vleugje sexy nonchalance. 
 

4. Vergeet ombré en ga voor tortoiseshell.

Deze trend is gebaseerd op het kleurenpallet van het schild van een schildpad. Highlights en lowlights die perfect bij je basiskleur passen, geven je haar een extra dimensie. De subtiele haarkleuring zorgt voor een natuurlijk resultaat! 

Fotospecial: onze favoriete lentekapsels 

Partner Content

Gesponsorde content