Belg aan het roer bij Saint Laurent

Goed nieuws van eigen bodem! Anthony Vaccarello, 33-jarige ontwerper afgestudeerd aan de Brusselse kunstschool Ecole de la Cambre, volgt Hedi Slimane op als creatief directeur bij het modehuis Saint Laurent.

Van Versace naar Saint Laurent

donatella

Vaccarello ruilt daarmee het Italiaanse modehuis Versus Versace in voor het Franse Saint Laurent."Ik vind het jammer dat Anthony Vaccarello de familie Versace verlaat, maar ik wens hem enorm veel succes bij zijn volgende hoofdstuk,” zei Donatella Versace toen gisteren bekend gemaakt werd dat hij opstapt.

Yves again?

Naar verluidt zal onder leiding van Vaccarello ook de naam van het modehuis opnieuw veranderen naar Yves Saint Laurent. Enkele weken na het aantreden van creatief directeur Hedi Slimane, die nu het modehuis dus verlaat, werd ‘Yves’ uit de naam verwijderd.

Zijn moderne, pure esthetiek is perfect voor het huis

Strak en sexy

Anthony Vaccarello is bekend om zijn strakke en sexy, vaak leren, creaties. "Zijn moderne, pure esthetiek is perfect voor het huis. Vaccarello houdt feilloos het evenwicht tussen een provocerende vrouwelijkheid en een scherpe mannelijkheid,” zegt Francesca Belletini, CEO van Saint Laurent.

Zijn eerste collectie voor Saint Laurent is er eentje voor de lente/zomer 2017 en zal in oktober in Parijs worden voorgesteld.

Op deze collectie zullen we dus nog eventjes moeten wachten, dames! Wil je mee zijn met de trends voor de lente en de zomer van 2016? Lees dan 18 x de mooiste schoenen voor de lente5x lentetrends gespot bij modebloggers en de 12 mooiste handtassen van het seizoen.

Fotospecial: het mooiste uit de collecties van Anthony Vaccarello

Partner Content

Gesponsorde content