Creëer je eigen design home office

Thuiswerken wordt nog leuker dankzij de online design shop FurnLAB. In deze webshop voor interieurinrichting koop je onweerstaanbare items om van jouw home office een eyecatcher te maken. Design stoelen, coole bureaus , toffe kasten, ... én met een betaalbaar prijskaartje!

Taken maken begint met de juiste boeken, maar ook aan het coolste bureau. En na een hard day at the home office wil je wel eens wegzakken in die lekker luie zitzak.

Binnenhuisinrichting vanuit je luie zetel?

Deze online design shop werd 2 jaar geleden opgericht als antwoord op de vraag naar betaalbaar design, en positioneert zich tussen de 2 uitersten. Geen peperdure unieke items, maar ook geen massaproducten die over de hele wereld te vinden zijn.

Betaalbaar en toegankelijk design

FurnLAB en zijn in-house trendwatchers zijn steeds op zoek naar de nieuwste it-producten. Elk item werd gefotografeerd in een setting, dus je kan perfect inschatten of het in jouw interieur past. Bovendien hoef je er je – ongetwijfeld stylish – zetel niet voor uit te komen. Want FurnLAB is een online design shop waar je zowel dat ene retro bijzettafeltje, die te coole Scandinavian lounge chair, als die 'work like a boss' desk kan shoppen. 

Vul je winkelmandje, bestel, et voilà: je items worden binnen de 3 dagen gratis aan huis geleverd!

Meubelmerk Butik

De webshop verkoopt het enorme assortiment van het meubelmerk Butik. Het wordt elke dag uitgebreid met nieuwe eye catchers. De shop biedt ook producten aan van House Doctor, Bill&Me en Kokoon Design.

Fotospecial

Partner Content

Gesponsorde content