De beste zelfbruiners van het moment

De zon laat zich zien, dus halen we met z'n allen onze favoriete jurkjes en rokjes opnieuw uit de kleerkast. Maar wat te doen met die witte benen?

Wij weten raad, want als je snel (en gezond) een mooi bruin kleurtje op je benen wilt, dan is zelfbruiner jouw beste vriend! Met deze handige producten heb je in no-time een mooi tintje en kan je zonder zorgen je favoriete jurkjes en rokjes opnieuw aantrekken. 

Hoe breng je zelfbruiner aan? 

Om een mooi egaal resultaat te krijgen zijn er enkele basisregels die je in je achterhoofd moet houden.

  • Start met je benen een goede scrubbeurt te geven, zo verwijder je dode huidcellen en schilfertjes die wel eens vlekken kunnen veroorzaken. 
  • Na het scrubben smeer je je benen best eerst even in met een hydraterende crème. Wacht vervolgens een uurtje voor je met je zelfbruiner aan de slag gaat zodat de crème goed kan intrekken.
  • Als je geen organje vlekken op je handen wilt, kan je gebruik maken van een speciale handschoen om zelfbruiner aan te brengen. Op die manier bekom je ook makkelijker een egaal resultaat. Doe je het liever met je handen? Vergeet ze dan achteraf zeker niet goed te wassen. 

Fotospecial: onze 5 favoriete zelfbruiners 

Partner Content

Gesponsorde content