De zomerlook: blauwe oog make-up

Bestrijd de zomerblues en doe blauwe, felle make-up aan je ogen. Je krijgt er een instant zomergevoel van en je ziet er ook meteen frisser uit. Durf te kiezen voor blauwe oog make-up in combinatie met blauwe nagellak. Bye bye zomerblues, hello blue summer!

Blauw doet je blik knallen en zorgt voor diepte. Felle tinten overspoelden de catwalk, maar je kunt ook op veilig spelen met marineblauw. Voor het meest opvallende resultaat breng je oogschaduw over het hele ooglid aan; hou je het liever subtieler, gebruik dan eyeliner of oogpotlood als traditioneel lijntje in de bovenste wimpers of in je onderste wimperlijn voor een iets moderner resultaat. Nog een optie? Zet je wimpers aan met blauwe mascara voor een portie eighties glamour.

GEEN UITLOOPGEVAAR

Gigi Bowmer , global make-upartist voor Estée Lauder Benelux: “Start met een goede basis: die zorgt ervoor dat je oogschaduw lang blijft zitten. Breng een langhoudende concealer op je ooglid aan en doe er wat gezichtspoeder overheen. Daarover breng je felblauwe oogschaduw vochtig aan: zo wordt de kleur intenser én blijft ze nog langer zitten.”

Onze favoieten voor blauwe oog make-up

Partner Content

Gesponsorde content