Essentiel FW14: 20 herfst looks om te stelen

De nieuwe Essentiel collectie FW14 is er! Benieuwd wat Inge Onsea en haar team dit keer uit hun mouw konden schudden? Een mix van oude technieken en nieuwe materialen maken van deze herfstcollectie opnieuw een knaller. Deze 20 looks zijn onweerstaanbaar!

Inge Onsea en haar team gingen dit najaar aan het mixen met oude technieken en nieuwe materialen. Het neopreen is opnieuw van de partij, maar deze keer afgewerkt met wat op een jacquard print of tapisserie stof lijkt. Heel mooi in de kuitlange rokversie. De andere rokjes of kleedjes zijn zwierig en vrouwelijk, zoals Hogers , een half asymmetrisch plooijurkje.

Opvallend bij de tricots is de colorblocked trui Into The Wild van gekookte wol, de retro alpine truien en de grof gebreide cardigans. De knitwear wordt dit najaar oversized gedragen, zodat je je er helemaal in kan wegstoppen.

Geen Essentiel collectie zonder prints

De alombekende camouflage was wel toe aan een 2.0 versie vond Inge – dit najaar draag je daarom een meer geometrische versie zoals bij Domino or So of in barokke stijl bij de Bond Girl Theme. De luipaardvlekjes worden gecombineerd met een nonchalant geruite achtergrond of opgefrist met een fuchsia toets. Florals blijven hot : abstract, vintage, romantisch. Naar aanleiding van 15 jaar Essentiel werden ook de meest iconische bloemenprints heruitgebracht.

Essentiel accessoires

Naast de klassiekers zoals de Happeldoorn tas in nieuwe kleuren zijn er ook een aantalstatement pieces waarmee je iedereen het nakijken zal geven. Zo heb je bijvoorbeeld de Big Bang Bag , een grote tas in luipaardprint rondomrond afgewerkt met zwarte studs. Nieuw bij de schoenen zijn de stoere combat boots of derby creepers . Heel nineties, heel grunge.

20 Essentiel FW14 looks om te stelen

Partner Content

Gesponsorde content